Spausdinti šį puslapį

Vandens problemos buityje – kaip jas išspręsti?

Vandens problemos buityje – kaip jas išspręsti? Vandens problemos buityje – kaip jas išspręsti?

Kartais vanduo būna per kietas ir turintis per daug geležies, todėl jį reikia ir negeležinti ir paminkštinti. Tam padaryti Jums tikrai bus naudingi vandens filtrai, kurie negeležina ir minkština vandenį. Tačiau, rinkoje siūloma įvairiausių variantų, kurie skiriasi tiek kainomis tiek atliekamomis funkcijomis.

Renkantis vandens filtrus, reikia atkreipti dėmesį į geriausią kainos ir kokybės santykį. Rinkoje yra pasirodę begalė pigių su labai pigiais ir ne kokybiškais užpildais. O juk šių nugeležinimo ar minkštinimo filtrų esmė ir yra kas supilta i vidų o ne iš išorės.

Vandens filtrai gali padaryti vandenį tinkamą vartoti ir, kad jis negadintų vonios prietaisų, kaitinimo elementų, automatinių skalbimo mašnų ar kokių nors kitų Jūsų namuose esančių elektrinių prietaisų. Vandens minkštinimo filtrai išima iš vandens Ca ir Mg kietasias molekules bet tuo pačiu išsaugoja ir visas vertingąsias vandens medžiagas ir gerą vandens skonį.

Lietuvoje dažniausiai pasitaikanti problema su vandeniu yra tai, kad jame būna gerokai per daug geležies. Ypatingai gyvenviečių, senų vandens bokštų, gręžinių vandenyje. Jeigu vandenyje yra per daug geležies, tuomet jis darosi nebetinkamas vartoti nei maistui nei buityje. Geležies perteklius vandenyje padaro vonios kambario, virtuvės įrangos, san. mazgų paviršius negražius,  rudus ir  dėmėtus. Norėdami išsiaiškinti, ar Jūsų vanduo turi tokią problemą, visų pirma reiktu atlikti vandens tyrimą, arba pažiūrėjus į vandenį nuoga akimi matyti rudos drumzlės, taip pat yra labai nemalonus supuvusio kiaušinio ar geležies kvapas, tai reiškia, kad turite šią problemą.

UAB „Krištoliniai vandenys“ siūlomų „Aquafilter“ nugeležinimo filtrų priežiūra minimali, o naudojimasis labai supaprastintas, nes filtravimo procesai visiškai automatizuoti, o sistemos dalys yra papildomai sutvirtintos, kad greitai nenusidėvėtų. Pačiam geriausiam vandeniui išgauti įmonė gali pasiūlyti atskirą geriamo vandens sistemų liniją. Jie paprastai būna kompaktiški ir greitai ir kokybiškai pritaikomi buityje.

„Aquafilter“ prekinis ženklas, pagal vandens valymo ir gerinimo įrengimų gamybos apimtis ir pardavimus yra lyderis visoje Europoje. „Aquafilter“ užtikrina, kad griežti kokybės standartai nebūtų pažeisti, nes, skirtingai, nei konkurentai, „Aquafilter“ projektuoja ir gamina daugiau nei 90 procentų savo gaminių ir komponentų.

Nugeležinimo filtrai geriamą vandenį padaro nekenksmingą ir sveiką:

  • Kenksmingi geležies ir mangano junginiai paverčiami netirpiomis medžiagomis, kurios atskiriamos ir visiškai pašalinamos iš vandens.
  • Sistema pašalina sulfidus, dėl kurių vanduo turi nemalonų “supuvusių kiaušinių” kvapą, paversdama juos žmogui nekenksmingais junginiais sulfatais.
  • Siera, esanti vandenyje sukelia nemalonų kvapą kuris yra vienas iš nuodingų elementų esančių vandenyje, šis filtras visiškai pašaliną sierą iš vandens.
  • Nugeležinimo filtrams taikoma 5 metų garantija!

Supratę, kad turite bėdą ir norėdami ją pašalinti, pasikvieskite specialistus. Jie tinkamai ištirs Jūsų vandenį ir pateiks konkretų problemos sprendimą. Tuomet galėsite įsigyti patį tinkamiausią ir reikalingiausią vandens filtrą, kurio dėka jūsų buityje dings rudos ar baltos apnašos, sunaudosite ženkliai mažiau plovimo priemonių, taupysite savo ir aplinkinių laiką, gersite skanų, ir kokybišką vandenį.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio