Spausdinti šį puslapį

Kas šiemet triumfuos Anglijos PREMIER lygoje?

Kas šiemet triumfuos Anglijos „Premier“ lygoje? Kas šiemet triumfuos Anglijos „Premier“ lygoje?

Anglijos „Premier“ lyga žinomas kaip bene konkurencingiausias futbolo turnyras pasaulyje. O pastaraisiais metais šios lygos komandos fantastišką žaidimą rodo ir Europos turnyruose.

Akivaizdu, „Premier“ lyga su kiekvienu sezonu tampa vis stipresnė ir įdomesnė. Jau startavo ir naujasis 2019-2020-ųjų sezonas. Taigi, šiame straipsnyje aptarsime komandas kurios turi realiausius šansus gegužės mėnesį iškovoti čempionų taurę.

„Manchester City“. Pepo Guardiolos auklėtiniai titulą iškovojo pastaruosius dvejus metus iš eilės. Jie tai padarė tiesiog įspūdingu stiliumi, iškovodami atitinkamai 100 ir 98 taškus. Tiesa, tiek žaidėjai, tiek treneris pripažįsta, jog apginti trofėjų darosi vis sunkiau.

Nepaisant to, būtent „City“ išlieka pagrindiniais favoritais triumfuoti pirmenybes. Jie išlaikė visus savo pagrindinius žaidėjus ir dar labiau sustiprino gynėjų grandį, tad ir šiemet su šia komanda skaitytis tikrai turės visi lygos klubai. Būtent už „City“ triumą mažiausią koeficientą siūlo ir lažybų bendrovės.

„Liverpool“. „Raudonieji“ praėjusiais metais buvo per žingsnį nuo titulo. „Liverpool“ surinko 97 taškus ir pagerino absoliutų klubo rekordą. Tai apskritai yra trečias rezultatas „Premier“ lygos istorijoje, tačiau „Manchester City“ surinko tašku daugiau.

Tiesa, „Liverpool“ sezonas vis tiek buvo fantastiškas – komanda triumfavo UEFA Čempionų lygoje, o dabar fokusuosis į nacionalinį čempionatą, kurio nelaimėjo jau labai ilgai.

Ši komanda taip pat išsaugojo visus savo pagrindinius žaidėjus ir bent jau sezono starte rodo užtikrintą žaidimą. Jeigu lyderių nepakris traumos, tai be abejonės bus viena rimčiausių kandidačių į „Premier“ lygos titulą, todėl nenuostabu, kad ir už šio klubo triumfą nuolat vyksta lažybos.

„Manchester United“. Po to, kai iš komandos pasitraukė seras Alexas Fergusonas šį legendinį klubą užgulė neįtikėtina nesėkmių virtinė. „Man Utd“ ir vėl nepateko į Čempionų lygą, tačiau tai gali būti papildomas koziris vietinės pirmenybėse.

„Man Utd“ tikrai turi konkurencingą sudėtį ir gali kovoti dėl aukščiausių tikslų, tačiau kiek neramina vidinė šios komandos atmosfera. Jeigu visos bėdos išsispręs, gali būti, kad „United“ susigrąžins buvusią šlovę.

„Tottenham“. Iš trijų didžiųjų Londono ekipų šiandien paminėjimo verta būtent ši. Ilgą laiką tuo pačiu branduoliu žaidžianti „Tottenham“ ekipa nuolat patenka tarp 4 pajėgiausių lygos komandų.

Visgi, tiek treneris, tiek komandos vadovai pabrėžė, jog šį sezoną to nebepakaks. Praėjusių metų Čempionų lygos finalininkai sezoną laikys sėkmingu tik tuo atveju, jei iškovos trofėjų. Kas ten žino – gal tai bus „Premier lygos“ taurė.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio