Spausdinti šį puslapį

NBA komandos į kurias kitąmet vertėtų atkreipti dėmesį (Vakarai)

NBA komandos į kurias kitąmet vertėtų atkreipti dėmesį (Vakarai) NBA komandos į kurias kitąmet vertėtų atkreipti dėmesį (Vakarai)

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) vyksta kaip niekad įdomus tarpsezonis. Daugybė komandų per vasarą tiesiog kardinaliai pakeitė savo veidą ir kitąmet yra pasiruošę kovoti dėl pačių aukščiausių tikslų.

Šiame straipsnyje pakalbėsime apie pajėgiausias Vakarų konferencijos komandas, kurios kitąmet bus rimtai nusiteikusios patriukšmauti.

„Los Angeles Lakers“. LeBronas Jamesas į Kaliforniją persikėlė jau prieš metus ir nors pirmasis sezonas jo komandai nesusiklostė, neabejojama, kad kitąmet bus visai kitaip. „Lakers“ į savo gretas jau prisiviliojo vidurio puolėją Anthony Davisą ir ieško dar didesnio pasistiprinimo.

Taip, „Lakers“ nepavyko įkalbinti Kawhi Leonardo, tačiau ir be jo ši komanda yra tikrai konkurencinga.

„Los Angelo Clippers“. Šią komandą visi jau spėjo nurašyti, tačiau kai niekas nebesitikėjo ji driokstelėjo labai smarkiai. Būtent „Clippers“ sugebėjo prisivilioti visos lygos trokštamą K. Leonardą, o be to mainų būdu gavo ir kitą lygos žvaigždę Paulą George‘ą.

Bukmekeriai būtent šiai ekipai dabar skiria didžiausias galimybes triumfuoti kitų metų sezone, o fanai jau dabar laukia dar neregėtos Los Andželo ekipų priešpriešos.

„Golden State Warriors“. Panašu, kad „karių“ era artėja prie pabaigos. Pastarąjį penkmetį pirmenybėse dominavusi ekipa dabar jau nebelaikoma tokia ryškia favorite, tačiau šį klubą stebėti vis tiek turėtų būti labai įdomu.

Kevinas Durantas paliko komandą, tačiau atvyko kylanti lygos žvaigždė D‘Angelo Russelas. Pagrindinis klausimas dabar ar „Warriors“ vis dar bus pajėgus kautis dėl pačių aukščiausių tikslų ir toliau demonstruos nuostabų krepšinį, ar komanda po truputį taps lygos vidutinioke.

„Houston Rockets“. „Raketos“ keletą metų Vakaruose bandė mesti rimtą iššūkį „Warriors“, tačiau jiems taip ir nepavyko peržengti Ouklendo ekipos barjero. Dabar Hiustono klubo vadovai nutarė imtis permainų – krepšinio naujienos,
 neseniai pranešė jie iškeitė vieną savo lyderių Chrisą Paulą, o mainais gavo Rusellą Westbrooką.

Pastarasis vėl suvienys jėgas su Jamesu Hardenu, o šis duetas tikrai turėtų sutraukti daugybę NBA fanų iš viso pasaulio.

  • šrifto dydis
Pasidalink:
Joomla SEF URLs by Artio