Spausdinti šį puslapį

Dekoratyvaus betono dangos ULTRATOP LOFT – naujos kartos grindų ir sienų dangos

Dekoratyvaus betono dangos ULTRATOP LOFT – naujos kartos grindų ir sienų dangos Dekoratyvaus betono dangos ULTRATOP LOFT – naujos kartos grindų ir sienų dangos

Dekoratyvaus betono dangos „ULTRATOP LOFT“ iš „Mapei“ – minimalistinį stilių propaguojančių architektų ir interjerų dizainerių mėgstama medžiaga. „ULTRATOP LOFT“ yra produktas, skirtas sukurti dekoratyviniams grindų ir sienų paviršiams vidaus patalpose, kai reikalingas natūralaus betono ar paviršiaus, su mentelės žymėmis ir spalvos netolygumais, efektas. 

Dėl šio produkto naudojimo paprastumo, pritaikymo galimybių ir gero atsparumo nusidevėjimui ir trinčiai, patyrę UAB „Top Decor“ meistrai rekomenduoja įrengti „ULTRATOP LOFT“ grindų paviršius, ten, kur vyrauja intensyvus pėsčiųjų eismas: parduotuvėse, restoranuose, priimamuosiuose, privačiuose namuose ir butuose, kavinėse, viešbučiuose, salonuose ir kitose viešose erdvėse. Produkto konsistencija, sumažintas sluoksnio storis, galimybė įrengti ant vertikalių paviršių, o taip pat plati spalvinė gama, leidžia sukurti nesuskaičiuojamą kiekį dekoratyvinio paviršiaus variacijų.

„ULTRATOP LOFT“ privalumai:

  • Produktas paruoštas naudoti, tiesiog sumaišykite su vandeniu pagal techniniame duomenų lape pateiktas proporcijas.
  • Lengvai tepamas mentele ir greitai stingstantis.
  • Lengvai pritaikomas: gali būti naudojamas tiek naujų pagrindų, tiek esamų paviršių apdailai.
  • Gali būti įrengiamas tiek ant horizontalių, tiek ant vertikalių paviršių.
  • Tinkamas naudoti gyvenamosiose ir komercinėse patalpose.
  • Platus spalvų pasirinkimas naudojant užpildą – pastą „Ultratop Color Paste“.
  • Įrengti paviršiai jau po trumpo laiko gali būti eksploatuojami.

„ULTRATOP LOFT“ dekoratyvaus betono dangos gyvenimui, priėmimui, darbui prestižinėje aplinkoje

Tinkamos atmosferos sukūrimas yra estetinių ir kompozicinių pasirinkimų rezultatas, pabrėžiantis charakterį ir individualumą. Cementiniai paviršiai reprezentuoja originalią galimybę ieškoti neįprastų sprendimų. Būtent tai slypi už atsidavimo kupinos ir inovatyvios „Mapei“ idėjos, kur atspalviai, linijiškumas ir galutiniai rezultatai tampa esminiu modernaus interjero dizaino šaltiniu. Papildomas pranašumas: maksimalus patikimumas viešojoje aplinkoje, nepriklausomai nuo pėsčiųjų eismo intensyvumo. Dėl puikių eksploatacinių savybių, tokių kaip mechaninis atsparumas ir atsparumas nusidėvėjimui sukuriamos vientisos, besiūlės grindys.

Dekoratyvaus betono dangos ULTRATOP LOFT

Darbo erdvės

Laisvės idėjos tikslas yra apimti viską nuo grindų iki sienų, paliekant pastebimą medžiagos įspūdį. Akiratis, nuo darbo erdvių iki poilsio zonų, nuolatos plečiasi ir užkariauja platesnius, harmoningesnius horizontus, kurie, sukurdami savo individualumą, garantuoja bendrą kompozicijos harmoniją. Tęstinumas atkuriamas užmezgant dialogą tarp interjero ir eksterjero.

Salonai

Ar jie būtų skirti aukštosios mados, sportinių automobilių parodoms, ar retų, brangių vynų pristatymams, salonus vienijanti savybė yra atmosfera, kurią architektūra geba sukurti. Grindys ir sienos estetiškai papildo viena kitą, įtraukiant ir marketingo funkcijas bei apšvietimo išdėstymą, taip sukuriant harmoningą dialogą.

Dekoratyvaus betono dangos ULTRATOP LOFT

 

Viešbučiai ir restoranai

Skonio pasaulis visada suteikia ypatingą erdvę architektūrinei kūrybai, o susitikimų ir susirinkimų vietos  gali  teikti vizualinį malonumą tiems, kurie turi subtilų skonį. Kiekviena individuali aplinka vakarienės stalui suteikia išraiškingumo gausą, gulančią ant paviršių, kur tonai, tekstūros ir spalvos kartu išreiškia žavesį, charakterį ir išskirtinumą.

Dekoratyvaus betono dangos ULTRATOP LOFT

Spa centrai

Naujos geros savijautos šventovės, kuriose požiūris ir emocinis įsitraukimas tampa esmine dalimi. Papildomas kūrybiškumo panaudojimas – dialogas su vandeniu. Senovinė Spa centrų kultūra dera su nepaprastai originaliu metodu. Paviršių harmonija sklinda iš žavesio, yra apčiuopiama ir akivaizdi.

Dekoratyvaus betono dangos ULTRATOP LOFT

Gyvenamosios erdvės su baldais

Skirtingi lygiai tose pačiose kompozicinėse ribose, su laiptais ir struktūriniais paaukštinimais, kur reikalinga nauja dizaino harmonija. Estetiniai horizontalių paviršių  pasirinkimai gali būti pritaikyti ir vertikaliai, ir baldams, sukuriant stebinančiai išraiškingą tęstinumo jausmą.

Spalvos pasirinkimas

Kiekvienos spalvos tonas keisis, priklausomai nuo „Ultratop Color Paste“ pigmento kiekio, įdėto į baltos ar natūralios bazės spalvas.

Dekoratyvaus betono dangos ULTRATOP LOFT

„ULTRATOP LOFT“ dangos gali būti įrengtos ant visų tipų paviršių: horizontalių, vertikalių ir lubų. Įrengta danga yra itin tvirta ir atspari nusidėvėjimui, tinkama gyvenamosioms ir komercinėms patalpoms, kur intensyvus pėsčiųjų eismas. „ULTRATOP LOFT“ dekoratyvaus betono dangos yra atsparios UV spinduliams, malonios liesti, lengvai valomos ir prižiūrimos. Danga gali būti įrengiama taisyti esamiems paviršiams arba sukurti naujoms dangoms. Produktas yra paprastai paruošiamas ir naudojamas, maišomas su plačia spalvų gama.

Pagrindinės panaudojimo sritys:

  • Gyvenamos patalpos.
  • Komercinės patalpos.
  • Restoranai ir viešbučių vestibiuliai.
  • Sveikatingumo ir Spa centrai,
  • Muziejai ir dailės galerijos.
  • Laiptaikiai.

„ULTRATOP LOFT“ – tai modernios, minimalistinės, tekstūrinės ir kūrybiškos dangos.

UAB „Top decor“ meistrai kokybiškai įrengia šias stilingas dekoratyvaus betono, taip pat – epoksidines, poliuretanines, poliuretancementines, PVC, natūralaus linoleumo, parketo, laminuotų, sportinių (PVC, parketo, liejamų poliuretaninių) grindis. Įmonė siūlo ir lanksčias grindų dangas (PVC, natūralų linoleumą, kilimines), sportinį ar paprastą parketą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio