Spausdinti šį puslapį

Floristikos kursai Vilniuje – mylintiems gėles ir norintiems atskleisti kūrybinį potencialą

Floristikos kursai Vilniuje – mylintiems gėles ir norintiems atskleisti kūrybinį potencialą Floristikos kursai Vilniuje – mylintiems gėles ir norintiems atskleisti kūrybinį potencialą

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Floristika – tai dekoratyvinio meno rūšis. Kuriamos įvairios puokštės, kompozicijos, koliažai, naudojant gamtos gėrybes, kurios gali būti tiek gyvos, tiek ir džiovintos, pradedant nuo gėlių, lapų, žolių ir baigiant riešutais, šakelėmis ar vaisiais. Floristas turėtų mokėti kurti akiai malonias kompozicijas, kokybiškai įgyvendinti turimas idėjas, kurti puokštes ir pažinoti augalijos pasaulį, skirti augalus, žinoti, kaip jie dera tarpusavyje. Floristika – tai tikras menas, leidžiantis išreikšti meilę gėlėms ir tuo pačiu išsiskleisti kūrybiniam potencialui.

Floristikos kursai Vilniuje

Kiekvienas menas reikalauja tam tikrų techninių žinių. Net ir turėdamas lakiausią vaizduotę, menininkas turi išmokti, kaip laikyti pieštuką, ir tik tada galės užsiimti kūryba. Profesionalus floristas, o iš tiesų net ir tikras mėgėjas, turi
išmanyti labai daug apie gamtos gėrybes, jų darną, augalų rūšis, priežiūrą ir subtilybes. O ir tuo pačiu, žinoti, kaip derinti spalvines gamas, pasiekti norimą efektą ir kūrybiškai žvelgti į puokščių kūrimą, bandant sukurti kažką autentiško,
savito ir gražaus.

Floristikos kursai Vilniuje

Kadaise floristai buvo vadinami tiesiog augalų rinkėjais, bet iš tikro šio meno žinovai norimam rezultatui pasiekti pasitelkia daug daugiau žinių, triukų ir investuoja itin daug laiko, kruopštumo bei kantrybės, kurdami išsvajotus estetinius sprendimus iš gamtos dovanų.

Floristikos kursai Vilniuje


Mylintiems gėles ir norintiems išmokti floristikos meno, lektorė ir floristė Inesa Borkovska kviečia sudalyvauti naujokams ir pažengusiems skirtuose kursuose Vilniuje. Inesa Borkovska sėkmingą gėlių verslą vykdo daugiau nei 10 metų ir nuolatos tobulinasi floristikos srityje. Lektorė vaizdingai ir praktiškai perteiks savo įgytas praktines žinias, Jūs gausite reikalingų žinių apie augaliją, gamtos dovanas, vyraujančius puokščių stilius, kūrimo technikas, medžiagų derinimą. Galėsite leisti savo kūrybiškumui išsiskleisti, kuriant unikalias kompozicijas, koliažus ir puokštes.

Floristikos kursai Vilniuje

Išmokę floristikos meno suteiksite savo laisvalaikiui naujų ryškių spalvų. O galbūt tai bus naujo amato pradžia. Kursuose įgysite reikalingų bazinių žinių ir daugybę profesinių patarimų, detalių išaiškinimų ir parako kūrybiniam varikliui.

Floristikos kursai Vilniuje

Inesa Borkovska floriste dirba nuo 2000 metų. Įmonės itorija prasidėjo, kuomet 2008 metais floristė I.Borkovska savo gimtajame miestelyje – Rudaminoje įkūrė jaukų gėlių saloną „Inesa“. Šiandien be gėlių kompozicijų kūrimo ir pardavimo, Vestuvių planavimo studija „Inesa“ dekoruoja šventes, planuoja, koordinuoja ir organizuoja vestuves ir kitus renginius. I.Borkovska kuria išskirtines puokštes bei yra žinoma įvairių grupinių seminarų lektorė bei individualių praktinių kursų mokytoja pagal savo kurtą autorinę programą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio