Spausdinti šį puslapį

Tekstilės gaminiai – jauki ir išskirtinė dovana

Tekstilės gaminiai – jauki ir išskirtinė dovana Tekstilės gaminiai – jauki ir išskirtinė dovana

NAMŲ TEKSTILĖ, UAB

Mažos dovanėlės stiprina draugystę. Verslo dovana – tai tiltas į šiltesnius, artimesnius santykius, dėmesys pastoviems klientams, patikimiems tiekėjams, verslo partneriams, įmonės gimtadieniams ir jos darbuotojams. Dėmesio išraiška verslo dovanos pagalba yra tarsi patvirtinimas, kad su įmonės darbuotojais ar verslo partneriais esate pasirengę ir toliau dirbti kartu.

Kasdien arba beveik kasdien naudojama dovanėlė su įmonės vardu bei stiliaus dalimi betarpiškai primena šiltus santykius su Jūsų įmonę ir ilgalaikį jos vaidmenį dovanos turėtojo gyvenime. Kitaip ir būti negali kol verslo dovana prieš akis, tol ją dovanojusi įmonė yra gyva dovanos gavėjo atminty.

Namų tekstilė

Verslo dovanėlė su įmonės atributika yra tuo pačiu ir puiki reklamos priemonė, o ypač – jei dovana stilinga, originali ir praktiška. Kaip tik tokių gaminiųverslo dovanų gausus asortimentas yra viena iš daugelio UAB „Namų tekstilė” veiklos krypčių. Kasdienio naudojimo „Namų tekstilė“ gaminiai su išaustu arba išsiuvinėtu Jūsų logotipu, prekės ženklu ar kita atributika yra puiki ilgalaikė praktinė verslo dovana ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Namų tekstilė

Siuvinėtas tekstilės gaminys – jauki ir šilta dovana

Siuvinėjimas šiandien asocijuojasi su darbščių močiučių jaunystės metais kruopščiai ir kantriai siuvinėtais subtiliais rankdarbiais ir kasdieniais bei proginiais įvairiais siuvinėtais tekstilės gaminiais. Tai dailiai siuvinėti takeliai, servetėlės, staltiesės, pagalvių užvalkaliukai, prijuostės ir visa, kas pačių rankomis sukurta ir nesikartojančių gamtos raštų siuvinėtais motyvais su meile išpuošta. UAB „Namų tekstilė“, tarsi pratęsdama šią jaukią žmogiškąją šilumą skleidžiančias siuvinėtų rankdarbių bei kitų tekstilės gaminių tradicijas, išplėtė siuvinėjimo raštų įvairovę ir šimtus kartų paspartino siuvinėjimo trukmę.

Namų tekstilė



Neribotos siuvinėjimo technologijų ir jų programų galimybės neriboja ir užsakovų fantazijos bei poreikių. Šiandien „Namų tekstilė“ gali išsiuvinėti viską, ko paprašo įmonė ar privatus klientas. Populiarūs užsakymai yra verslo ir proginės dovanos su įmonės atributika – logotipu, prekės ženklu, užsakovo piešiniais, nuotraukomis, įvairiais užrašais, miestų herbais ir pan.

Siuvinėjama specialiais siuvinėjimo siūlais, skirtais šiuolaikinėms siuvinėjimo mašinoms – atspariais skalbimui, neblunkančiais ir nedažančiais audinio. Siuvinėjimo paslaugos populiarios tiek tarp Lietuvos bei užsienio įmonių ir privačių asmenų. Dažni siuvinėjimo gaminių užsakovai yra iš Latvijos, Estijos, Slovakijos  ir kitų Vakarų bei Rytų Europos šalių.

Populiarūs „Namų tekstilės“ gaminiai su išausta arba siuvinėta įmonės atributika

Visas verslo ir progines dovanas „Namų tekstilė“ paruošia pagal pateiktus užsakymus ir įpakuoja į šventines bei progines dovanų dėžutės arba dovanų maišelius. Tai gali būti siuvinėti arba išausti su įmonės stiliaus dalimi 100% vilnos bei medvilnės pledai; siuvinėti vonios kilpiniai chalatai ir rankšluosčiai; siuvinėtos vyrų ir moterų pirties prijuostės ir pirties kepurės; įvairių raštų lino ir medvilnės siuvinėtos staltiesės ir kiti gaminiai.

Namų tekstilė

Populiarios verslo ir švenčių dovanos

Patys populiariausi ir gausiausi asortimento įvairove yra kalėdiniai tekstilės gaminiai, užsakomi su lengvai atpažįstama įmonių atributika kaip verslo dovanos, ir prekybos centrų su šventiniais motyvais privačiam pirkėjui. Juk Kalėdos – ypatingas ir verslo, ir proginių dovanų metas. Taip pat „Namų tekstilė“ gamina jaukias dovanas Valentino, Motinos, Tėvo dienai, Šv.Velykų, Joninių, Rugsėjo 1-osios, Mokytojo dienos proga, įvairiems gimtadieniams ir jubiliejams.

Namų tekstilė

Personalizuotos dovanos

„Namų tekstilė“ siūlo išskirtines dovanas vestuvių proga. Populiarūs namų tekstilės gaminiai su jaunųjų inicialais, širdelėmis, su įvairiais užrašais piršliui, piršlienei, svotui, svočiai, martelei, žentui, uošvei, uošviui ir pan. Taip pat krikštynoms, jubiliejams, gimtadieniams ar vardadieniams. Šeimos nariams ir artimiesiems puiki dovana bet kuria proga – siuvinėti kilpiniai ir lininiai rankšluosčiai su įvairiais užrašais (mamytei, tėveliui, dukrytei, sūnui, broliui, sesei, seneliui močiutei, anūkėliui, anūkėlei, krikšto mamytei, krikšto tėveliui). Taip pat siūloma dovanų su lietuviška atributika.

Namų tekstilė


„Namų tekstilė“ ženklas asocijuojasi su ypatingai aukšta visų tekstilės gaminių kokybe, ilgamete įmonės ir jos specialistų profesionalia patirtimi, originalia dizainerių išmone, kasdieniu kiekvienų namų jaukumu, kavinių ir restoranų pokylių salių šventinėmis nuotaikomis, miela virtuvės aplinka, pirties malonumais, verslo bei proginių dovanų džiaugsmu ir viskuo, kas reikalinga būtent Jums ir Jūsų namams.

„Namų tekstilė“ ženklo lino, medvilnės, vilnos stilingi natūralaus pluošto gaminiai, seniai pamėgti ir vertinami užsieniečių, garsina Lietuvą visoje Europoje bei Rusijoje. Kaip nesidžiaugti, jei šiuolaikinės technologijos leidžia perkelti į gaminį viską – ir beribės dizainerių vaizduotės sukurtų raštų motyvus, ir kiekvienos šalies kalba proginius tekstus su tos šalies būdingais laukinės gamtos akcentais, ir paties užsakovo nenuspėjamus poreikius.

Ilgo, prasmingo, tampraus, glaudaus ir šilto tarpusavio bendravimo, suartinto „Namų tekstilė“ verslo ir proginių dovanų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio