Spausdinti šį puslapį

Akumuliatorinio grandininio pjūklo MAKITA DUC303Z nuoma Vilniuje ir Kaune

Akumuliatorinio grandininio pjūklo MAKITA DUC303Z nuoma Vilniuje ir Kaune Akumuliatorinio grandininio pjūklo MAKITA DUC303Z nuoma Vilniuje ir Kaune

SINC RENTALIS, UAB

www.sinc.lt

„SINC įrankių nuoma“ – statybos įrankių ir įrangos, sodo priežiūros technikos nuomos centras, sėkmingai vykdantis veiklą Vilniuje ir Kaune. „SINC įrankių nuomos“ skyriuose statantys, remontuojantys ar aplinką prižiūrintys privatūs asmenys ir statybinės organizacijos gali itin palankiomis sąlygomis išsinuomoti jiems reikalingą įrankį ar įrangą.

Aplinkos tvarkymo darbams atlikti puikiai pagelbės akumuliatorinis grandininis pjūklas „MAKITA DUC303Z“, kurį galite išsinuomoti „SINC įrankių nuomos“ punktuose.

Akumuliatorinio grandininio pjūklo MAKITA DUC303Z nuoma Vilniuje ir Kaune

Akumuliatorinio grandininio pjūklo „MAKITA DUC303Z“ privalumai:

  • 36V įrankis dirba su dviem nuosekliai sujungtais 18V akumuliatoriais.
  • Grandinės keitimas ir reguliavimas be rakto.
  • Automatinis grandinės tepimas.
  • Ergonomiška viršutinė rankena.
  • Komplekte: 2 akumuliatoriai, pakrovėjas, 1L tepalas grandinei.

    Akumuliatorinio grandininio pjūklo MAKITA DUC303Z nuoma Vilniuje ir Kaune

Akumuliatorinio grandininio pjūklo „MAKITA DUC303Z“ techninės specifikacijos:

Nominali baterijos įtampa: 2x18 v.

Grandinės alyvos bako talpa: 0,2 L.

Didžiausias grandinės greitis (be apkrovos): 20 m/sec.

Grandinės žingsnis: 3/8".

Grandinės storis: 0,043".

Grandinės storis: 1,1 mm.

Pavaros šarnyrų skaičius: 46.

Juostos ilgis: 300 (12") mm.

Akumuliatorinio grandininio pjūklo MAKITA DUC303Z nuoma Vilniuje ir Kaune

„SINC įrankių nuomosoje“ patraukliomis sąlygomis galite išsinuomoti statybos, remonto įrankius ir įrangą; valymo įrangą; aplinkos priežiūros įrankius ir įrangą; pastolius ir lauko aptvėrimus (tvoras); keltuvus, kėlimo techniką; lengvųjų automobilių priekabas; perdangos statramsčius; kitą įrangą.

„SINC įrankių nuomos“ centras priklauso įmonei UAB „SINC RENTALIS“, įsteigtai 2006 m. Vilniaus mieste. Tais pačiais metais startavo elektroninis įrankių nuomos katalogas www.sinc.lt, kuriame greitai ir patogiai galite rasti Jus dominantį įrankį. 2007 m. įmonė pasirašė bendradarbiavimo sutartis su patikimais tarptautiniais koncernais „BOSCH“ ir „HILTI“ dėl elektrinių statybos įrankių tiekimo. Klientų pageidavimu nuo 2008 m. asortimentas buvo papildytas ne tik statybos įrankių ir įrangos, bet ir lauko aplinkos priežiūros įranga. 2012 m. įmonė išplėtė savo veiklą, atidarydama naują „SINC įrankių nuomos“ skyrių Kaune. Siekdama būti pasiekiama visoje Lietuvoje, artimiausiu metu įmonė turi planų toliau plėsti savo veiklą ir kituose Lietuvos miestuose.
Daugiau informacijos: http://www.visainfo.lt/giluminis-betono-vibratorius-su-dazniu-keitikliu-wacker-sinc-rentalis-irankiu-nuoma-93936

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio