Spausdinti šį puslapį

Zooprekių internetinė parduotuvė agrova.lt – visos prekės Jūsų augintiniui

Zooprekių internetinė parduotuvė agrova.lt – visos prekės Jūsų augintiniui Zooprekių internetinė parduotuvė agrova.lt – visos prekės Jūsų augintiniui

AGROVA, D. Daraškevičiaus IĮ

www.agrova.lt

Įmonė „Agrova“ užsiimanti didmenine ir mažmenine prekyba naminių gyvūnų prekėmis Panevėžyje, kviečia apsilankyti atsinaujinusioje internetinėje parduotuvėje www.agrova.lt. Čia rasite itin platų, kokybiškų prekių asortimentą Jūsų augintiniui. Nuo skaniausio maisto ar skanėsto iki minkščiausio guolio ar išskirtinio aksesuaro.

Sveiki, besidžiaugiantys augintiniai – kiekvieno šeimininko rūpestis. UAB „Agrova“ prekiauja garsiausių pasaulyje prekinių ženklų pašarais ir kitais reikmenims. Įmonė siūlo didelį prekių pasirinkimą ne tik gyvūnams – šunims, katėms, graužikams, paukščiams, žuvims, bet ir prekes sodui, daržui, taip pat kombinuotus pašarus bei eko kurą.

www.agrova.lt asortimente aukščiausios kokybės „Super Premium“ ir „Premium“ maistas, konservai, skanėstai, natūralūs kramtalai, aksesuarai ir žaislai, draskyklės, dubenėliai, gultai, higienos prekės, transportavimo boksai, narvai ir kitos prekės katėms ir šunims. Įmonės parduotuvėse rasite garsiausių pasaulyje prekinių ženklų pašarų ir kitų reikmenų Jūsų katėms ir šunims puikiomis kainomis. „Agrova“ vykdo didmeninę bei mažmeninę prekybą Brazilijos („Guabi“), Ispanijos („Piensos Ortin“, „Alinatur“), Vokietijos („Perfecto“), Čekijos („Profine“) ir kitų gamintojų pašarais, konservais, paštetais, skanėstais. 

www.agrova.lt graužikams siūlo gardžiausius pašarus, skanėstus, narvelius, priežiūros priemones ir kitas prekes. Paukščių augintojai gali įsigyti visaverčius lesalus, vitaminus, higienos priežiūros priemones, įvairių matmenų, formų ir spalvų narvelius, lesyklėles, girdyklas ir kitas prekes. Taip pat prekiaujama lesalu bei rutuliukais žiemojantiems paukščiams.

Jei planuojate savo namų ar biuro interjerą papuošti akvariumu, būtinai apsilankykite www.agrova.lt internetinėje parduotuvėje. Čia rasite aukštos kokybės akvariumus, akvariumų įrangą, gruntą, akmenis, šakas, maistą žuvims, akvariumo priežiūros priemones. Pirkėjų laukia garsiausių pasaulyje prekinių ženklų produkcija bei platus sauso ir šaldyto maisto žuvims pasirinkimas.

Taip pat prasidėjus daržų sezonui siūlomas paltus žemių, substratų, trąšų bei pašarų vištoms, triušiams, kalakutams asortimentas.

Visa produkcija pristatoma per kelias darbo dienas visoje Lietuvoje.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio