Spausdinti šį puslapį

Kojų valymo grotelės TOPWELL MINI – Lietuvos metų gaminys 2018

Kojų valymo grotelės TOPWELL MINI – Lietuvos metų gaminys 2018 Kojų valymo grotelės TOPWELL MINI – Lietuvos metų gaminys 2018

Rimotex, UAB

www.rimotex.lt

Įvertinus visus pranašumus, bendrovės „Rimotex“ gaminys – žemo profilio kojų valymo grotelės „TOPWELL MINI“, konkurse „Lietuvos metų gaminys 2018“ apdovanotas aukso medaliu. Šiemet tai ne vienintelis įmonės pasiekimas – šios grotelės parodoje „Rinkis prekę lietuvišką 2018“ pelnė diplomą. O privalumų šios grotelės turi išties daug.

Kojų valymo grotelės TOPWELL MINI

„TOPWELL MINI“ grotelės yra gaminamos iš patvarių medžiagų ir aukštos kokybės konstrukcijų, todėl ypač tinka naudoti intensyvaus judėjimo vietose (oro uostuose, prekybos centruose, viešbučiuose, biuruose, visuomeniniuose pastatuose, daugiabučiuose, individualiuose namuose ir t.t.)

Pagrindinio įėjimo grotelės „TOPWELL MINI“ puikiai atlieka gramdymo, valymo, nusausinimo bei purvo surinkimo funkcijas. Grotelių aukštis – 13–15mm ir tai dažniausiai atitinka grindų dangos aukštį, todėl kojų valymo grotelėms nereikia papildomai gilinti angos.

Pastaruoju metu daug kalbama apie universalaus dizaino principų taikymą pastatuose. Šie principai ne tik gamintojus, bet ir architektus, statybininkus įpareigoja pastatus statyti taip, kad juose patogiai jaustųsi skirtingo amžiaus, skirtingo fizinio pajėgumo ar negalių turintys žmonės. „TOPWELL MINI“ grotelės patogios visiems: konstrukcija įgilinama į grindų dangą, tad nevaržomai galima pravažiuoti neįgaliojo vežimėliu, stumti vaikų vežimėlius ir t.t.

„TOPWELL MINI“ išskirtinumas – uždara konstrukcija. Ši konstrukcija turi papildomus grandiklius – taip efektyviau surenkamas purvas: susikaupęs jis tiesiog nusiurbiamas vakuuminiu siurbliu nuo grotelių paviršiaus.

Grotelių pagrindą sudaro aliuminio profilis, sujungtas gumine jungtimi. Toks lankstus jungimas leidžia gaminti įvairių formų groteles – priklausomai nuo užsakovo poreikių ar dizaino vientisumo. Tokiu būdu, bendradarbiaujant su architektais, įgyvendinami išskirtiniai projektai.

„Rimotex“ specialistai galvoja ir apie atliekas: nepanaudotos sudedamosios grotelių dalys grąžinamos gamintojams ir perdirbamos į kitus produktus.

Vadinamojoje pirmojoje švarumo zonoje, kur surenkamas stambus purvas, įmonė rekomenduoja naudoti groteles, kuriose komplektuojami vien šepetėliai arba šepetėliai ir guma. Šiuo atveju šepetėlis efektyviai išvalo stambų purvą iš batų protektorių, o grotelių gumos intarpai valo likusį smulkų purvą. Vadinamoji antroji švarumo zona yra skirta surinkti smulkų purvą. Tam gali būti naudojamos bendrovės gaminamos grotelės, kuriose komplektuojama guma ir tekstilė, guma ir šepetėliai arba tik tekstilė. Vidaus patalpose rekomenduojama tekstilė, nes ji sulaiko dulkes ir absorbuoja drėgmę.

Klientams pageidaujant, grotelės gali būti pagamintos su trigubo šepetėlio, gumos ar tekstilės intarpais.

Kojų valymo grotelės TOPWELL MINI

„TOPWELL MINI“ pranašumai:

● Mažiau purvo įnešama į vidų – mažesnės valymo išlaidos.

● Sumažina paslydimo tikimybę ir pagerina bendrą įvaizdį.

● Tvirti šepetėlio šereliai puikiai pašalina, nugramdo stambų purvą iš batų pado protektoriaus tarpelių, o guminės juostos nuvalo likusį smulkų purvą – taip besivalančiajam suteikiamas stabilumo jausmas.

● Aukštos kokybės tekstilės (kilimo) juostos sulaiko dulkes ir puikiai sugeria drėgmę.

● Grotelės montuojamos grindų įgilinime arba nepriklausomoje vietoje su nuolydžiu.

Techninės „TOPWELL MINI“ charakteristikos

Medžiaga

Aliuminio profilis su triguba šepečio (B), gumos (R) ar tekstilės (T) juostomis. Atsparus UV spinduliams.

Šepetėlis – nailonas 6.6 (poliamidas);

Guma – PVC-P;

Tekstilė – PP.

Matmenys Pagal kliento poreikius
Aukštis 13–15 mm
Profilio storis 1,6 mm
Spalva

Guma – juoda;

Tekstilė – juoda, ruda, pilka;

Šepetėliai – juoda, tamsiai pilka, šviesiai pilka, ruda, tamsiai žalia, mėlyna, tamsiai raudona.

Atsparumas dėvėjimuisi Maksimali apkrova iki 2,5 t/kv. m
Priežiūra Purvas pašalinamas vakuuminiu siurbliu, aukšto slėgio vandens srove
Montavimas Grindų įgilinime naudojant L formos kampainį 15/20/2. Nepriklausomoje vietoje takelis su aliuminio kampu 45 mm nuolydžio ilgiu.
Garantija 3 metai

Parengta pagal: statybunaujienos.lt. TOPWELL MINI. Didelės mažo produkto vertės.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio