Spausdinti šį puslapį

MAGRĖS BALDAI naujiems mados gūsiams jau pasirengę

MAGRĖS BALDAI naujiems mados gūsiams jau pasirengę MAGRĖS BALDAI naujiems mados gūsiams jau pasirengę

Palydėjus 2018 metus, Naujieji atkeliavo su nauju įkvėpimu interjero dizaineriams ir būstą atsinaujinti planuojantiems asmenims. Stilingas ir funkcionalias naujoves namams dabar pateikia ir gamintojai, pristatydami ką tik iš gamyklos atkeliavusius modelius bei pranešdami 2019 metais įsivyrausiančias tendencijas. Vis garsiau kalbama apie tai, kas bus populiaru, baldų salonai jau puošia savo ekspozicijų sales iki šiol neregėtomis kolekcijomis. Tad, kam ruoštis ir kokios bus šių metų baldų tendencijos?

Balansas tarp dirbtinai sukurto stiliaus ir gamtos

Modernaus gyvenimo ritmas gali gerokai išvarginti. Suartėjimas su gamta simbolizuoja savotišką norą  bent trumpam atitrūkti nuo pašėlusio kasdienio tempo. Tai suprasdami ir vertindami baldai internetu Magresbaldai.lt siekia kurti ne vien šiuolaikiško dizaino, bet ir gamtą tausojančius baldus. Dabar į pasirinkimus žiūrima atsakingiau, vis labiau atsigręžiama į natūralius audinius bei medžiagas, kitaip tariant, ieškoma harmonijos su gamta, išlaikant estetiškumą ir kūrybišką dvasią. Būtent tai lemia daugiafunkcinių baldų populiarėjimą, tuo pat metu vertinant tiek praktiškas baldo funkcijas, tiek stilingus dizaino sprendimus. Ypač tokius baldų privalumus įvertina mažų erdvių savininkai, kuriems svarbu užtikrinti patogumą ir sutaupyti vietą.

Natūrali mediena

Medienos tendencija išlieka toliau, mat tai į viena apjungia du dalykus – tiek medį, kaip medžiagą, tiek jo atspalvį. Visiškai nesvarbu, ar tai būtų baldas, grindų paviršius ar nedideli akcentai, medis suteikia interjerui šilumos ir jaukumo pojūtį. Baldai internetu Magresbaldai.lt kataloge esantis dailus medinis kavos staliukas ne tik puikiai derės bet kokio stiliaus svetainėje, bet ir suteiks erdvei papildomą žiupsnelį natūralumo.

Prabanga alsuojanti klasika skinasi kelią

Tai ypač pastebima minkštųjų baldų rinkoje. Dideli, ypač minkšti, rafinuota aura pasižyminčiu velvetu apgaubti baldai, tikėtina, bus geidžiama prekė šiais metais. Apvalus siluetas, jokių aštrių kampų ir modernumo pažadinta retro stilių primenanti estetika – taip galima apibūdinti šiuos baldus. Be abejo, lengvumas ir paprastumas taip pat bus reikalingas, tad patys baldai gali turėti medinius akcentus – kojeles, atlošus.

Spalvų ir medžiagų subtilybės

Spalvų gama šiemet taip pat šiek tiek kinta. Baldai internetu Magresbaldai.lt taip pat papildė savo asortimentą. Žinoma, vertėtų nepamiršti ir to, kad baldai turi derėti prie bendro interjero dizaino ir kartu su kitais dekoro akcentais sudaryti darnią visumą. Šios spalvos bus vienos geidžiamiausių:

  • Matinė juoda. Spalva, kuri turėtų būti populiari ne tik baldų dizaine. Nepaisant to, juodi baldų rėmai, akcentai 2019-siais gali nuversti iš sosto pilką spalvą.
  • Tamsiai žalia. Ši smaragdą primenanti spalva skatina grįžimą prie gamtos ir pažadina natūralumą.
  • Šiltos neutralios spalvos. Smėlio, pilkšva ir kiti pilkos spalvos atspalviai ar netgi pienišką šokoladą primenanti ruda tiks tiek šviesesniame, tiek ir tamsesniais atspalviais pasižyminčiame interjere.
  • Mėlyna. Ši spalva, ypač tamsesnių atspalvių (džinsinė, karališka mėlyna ar indigo), turėtų būti dažnai sutinkama kitų metų interjeruose.

Medžiaga, iš kurios pagamintas baldas, turi daug įtakos ir bendrai baldo išvaizdai. Baldai internetu Magresbaldai.lt savo pasiūloje turi daugybę apmušalų, išsiskiriančių įdomia, sodria ar pasteline spalva, raštais ar medžiagos tipu. Vienos iš jų:

  • Velvetas. Švelnumo ir minkštumo pojūtį kurianti medžiaga atrodo prašmatniai ir tinka kasdieniam naudojimui.
  • Natūrali oda. Oda visuomet buvo prabangos ir rafinuotumo simboliu. Odiniai baldų apmušalai suteiks solidumo ir atrodys puikiai.
  • Natūrali tekstilė. Kaip jau minėjome, natūralumas ima viršų, tad sintetinės medžiagos, nors ir praktiškos ar kiek lengviau prižiūrimos, taps ne tokios geidžiamos.

Jeigu norite žengti koja kojon kartu su naujausiomis baldų mados tendencijomis, pradėkite jau dabar. Šiandien galimybės užsisakyti norimus baldus yra kaip niekad lanksčios, o tai padaryti užtruksite vos kelias minutes. Baldai internetu Magresbaldai.lt turimas baldų gretas papildė stilingais 2019 metų kolekcijos baldais, kurie papuoš Jūsų namus. Nepraleiskite galimybės naujuosius pradėti pokyčiais!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio