Spausdinti šį puslapį

MASAŽO NAMAI dovanų kuponas – padovanokite pagalbą kūnui ir atgaivą sielai

MASAŽO NAMAI dovanų kuponas – padovanokite pagalbą kūnui ir atgaivą sielai MASAŽO NAMAI dovanų kuponas – padovanokite pagalbą kūnui ir atgaivą sielai

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

„Masažo namai“ savo duris Vilniuje atvėrė 2006 metais. Čia masažai atliekami ilgametę patirtį turinčių, kvalifikuotų, medicininį išsimokslinimą įgijusių masažuotojų arba kineziterapeutų rankomis, taip pat naudojant specialią įrangą. Masažo meistrai siekia, kad visos paslaugos, kurios yra atliekamos, leistų atsipalaiduoti, bent trumpam pamiršti kasdienius vargus bei pasinerti į visą kūną užliejančią ramybę.

„Masažo namuose“ dirbantys specialistai nuolat tobulinasi masažavimo srityje, gilina žinias siekdami geriausių rezultatų, todėl kiekvienas atliktas masažas čia yra ypatingas. Kiekvienam klientui suteikiama individuali konsultacija, kurios metu išsiaiškinami poreikiai, problemos ir tuomet pritaikoma gydymo metodika, parenkamas masažas ar kitas kūno sveikatinimo būdas – gydomieji ar limfodrenažiniai masažai, veido procedūros ir dar daug kitų.

„Masažo namuose“ atliekami:

Įvairūs masažai – atliekami ne tik gydomieji, bet taip pat ir anticeliulitiniai, atpalaiduojantys, aromatiniai masažai, kineziterapija.

Atliekamos įvairios kūno, odos puoselėjimo, grožio procedūros – procedūros su „STARVAC‘‘ ir „PULLSTAR‘‘ aparatais, injekcinė mezoterapija, fotoepiliacija ir kt.

Anticeliulitinis medaus masažas su įvyniojimu, su jūros dumbliais, imbieru, jūros druska, šiltu šokoladu, karštais akmenimis, infraraudonųjų spindulių pirtis, parafino vonelės rankoms ir kojoms, aromaterapija – tai tik dalis to, ką gali Jums pasiūlyti „Masažo namai“.

Nustebinkite savo antrąją pusę masažu dviems – ne tik puikia dovana, bet ir galimybe praleisti romantišką laiką dviese. Atpalaiduojantis, dviems asmenims skirtas masažas truks 55-60, per kurias nuramins, pašalins įtampą ir nuovargį bei sušildys poros jausmus.

„Masažo namai“ – geriausias pasirinkimas norintiems atsipalaiduoti ar numalšinti raumenų skausmą, puoselėti savo kūną. Čia naujosios technologijos dera su tradicine medicina ir nuodugniais žmogaus kūno anatomijos tyrinėjimais.

Artėja šventės – padovanokite savo artimui „Masažo namų“ dovanų kuponą – pagalbą kūnui ir atgaivą sielai. 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio