Spausdinti šį puslapį

Medaus skanėstai – puiki Kalėdų dovana

Medaus skanėstai – puiki Kalėdų dovana Medaus skanėstai – puiki Kalėdų dovana

Esama įvairių medaus rūšių. Medaus skanėstai taip pat labai skirtingi, sukurti visokiausiam skoniui. Kad ir kokio gurmaniško gardumyno užsinorėtumėte, turėtumėte rasti tai, kas tikrai patiks. Skamba pernelyg pozityviai? Bet juk medus ir yra pozityvas!

Artėja Kalėdos

Kaip ir kasmet, taip ir šiemet artėja gražiausios šventės – Kalėdos. Vieni žmonės labiau sureikšmina dovanas, kiti didelės reikšmės neteikia. Vis dėlto paprastai sutariama, jog maloniausia – ne gauti, o dovanoti. O ką išrinkti mylimam žmogui, bičiuliui, kolegai? Medaus skanėstai – vienas iš galimų variantų. Kodėl? Todėl, kad tai sufleruoja apie nuoširdumą, yra estetiška ir neatrodo lyg bandymas visus pranokti dovanos brangumu.

Artėjant šventėms mąstoma, kur ką nupirkti, kuo apsidžiaugtų antroji pusė ar, pavyzdžiui, sesuo. Medaus skanėstų pasirinkimas itin platus, o skonio variacijų tiesiog apstu. Todėl tikrai verta pagalvoti, galbūt toks skanėstas tiktų geriau nei kitos alternatyvos? Tuo labiau kad šie gardumynai paprastai būna dailiuose stiklainėliuose, etiketės taip pat estetiškos, todėl atkrenta kruopštaus pakavimo rūpestis.

Ne tik per Kalėdas

Nors jau ima sklaidyti kalėdinė dvasia, medumi mėgautis galima ne tik rudens pabaigoje ar žiemą. Tačiau šis saldėsis padeda kai skauda gerklę, o šis nemalonumas dažniausiai pasireiškia būtent šaltuoju metų laiku. Todėl šioks toks vartojimo sezoniškumas pastebimas.

Atsižvelgiant į minėtą ypatybę (medus kaip vaistas), aiškėja, jog tai tikrai tikslingas sprendimas, mąstant, ką išrinkti artimajam.

Skaitote šį straipsnį ne žiemą, o vasarą? Bitės tuomet dirba išsijuosusios, o štai parduotuvėse galite įsigyti kokio tik norite medaus. Nesvarbu, ar šventės, ar ne, šio gardumyno asortimentas nuteikia maloniai (kaip ir pats medaus bei jo produktų skonis).

Pozityvus simbolis

Renkate dovanas keliems žmonėms, bet dar tiksliai nežinote, kas geriausiai tiktų? Kodėl nepasidomėjus medaus skanėstais? Juk tai saldu, o ir auksinė spalva – aliuzija į gerovę, į pilnatvę. Taigi, jei mėgstate dalyti metaforiškus linkėjimus, medaus skanėstai – puikus pasirinkimas, suteiksiantis laimės ir jums, ir sveikinamam asmeniui.

O jei sumąstėte, kad reikėtų patiems pasilepinti medumi, asortimentas neturėtų nuvilti.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio