Spausdinti šį puslapį

Proteinas TOTAL PROTEIN – aukštos kokybės baltymas su kreatinu 1800 g

Proteinas TOTAL PROTEIN – aukštos kokybės baltymas su kreatinu 1800 g Proteinas TOTAL PROTEIN – aukštos kokybės baltymas su kreatinu 1800 g

Parduotuvė NuogaKaina.lt pristato proteiną „Total Protein“ (1800 g). Proteinas „Total  Protein“ – aukštos kokybės baltymas su kreatinu.

Proteinas „Total Protein“ yra aukštos kokybės išrūgų baltymas, kuris pasižymi tuo, jog jau yra kartu su kreatinu, glutaminu. Viena 30 g porcija turi net 22 g baltymo ir vos 3,5 g cukraus, todėl galima tikėtis, kad raumenys bus gerai pamaitinti,  proteinas suteiks kokybiškos masės augimo bei ją palaikys ir padės greitai atsistatyti po sporto.

Proteinas „Total Protein“ – bioaktyvus, aukštos kokybės, puikaus skonio ir lengvai tirpstantis baltymas.

Proteino „Total Protein“ 30 g yra:

  • Energetinė vertė – KJ526 / Kcal / 126.
  • Baltymų – 22 g.
  • Angliavandenių – 5, 9 g.
  • Cukraus – 3, 5 g.
  • Riebalų – 2 g.
  • L-glutamino – 3 g.
  • Kreatino – 3 g.

Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų koncentratas – 33%, sojos izoliatas – 25%, dažiklis, beta karotenas, kreatino monohydratas, glutamino peptidai, saldiklis sukralozė.

Vartojimas: 30 g maisto papildo sumaišyti su 300 ml vandens ar lieso pieno (1,5% riebumo). Vartoti nuo 1 iki 3 porcijų per dieną.

Kiekis: 1800 g / 60 porcijų.

Pagaminta: „UK MUSCLENH2“.

NuogaKaina.lt parduotuvėje jums siūlomas platus papildų sportui, sporto, sporto medicinos inventoriaus pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui ir kasdienėms treniruotėms. Taip pat – arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.

Internetinės parduotuvės NuogaKaina.lt prekės pristatomos visoje Lietuvoje. Sumokėti už prekes galite grynais pinigais atsiėmus prekes vietoje; tiesioginiu pavedimu banko skyriuje arba prisijungus prie internetinės bankininkystės; debetine ir kreditine kortele; o taip pat „Perlo“ terminaluose, „PayPost“ ir Lietuvos pašto skyriuose, „Maxima“ kasose.

Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio