Spausdinti šį puslapį

Segmentinė tvora namų, sporto objektų, aikštelių aptvėrimui

Segmentinė tvora namų, sporto objektų, aikštelių aptvėrimui Segmentinė tvora namų, sporto objektų, aikštelių aptvėrimui

Aptvėrimų sistemas parduodanti, platų tvorų asortimentą siūlanti UAB „RIXS“ pristato segmentines tvoras. Šios tvoros itin ilgaamžės ir tvirtos, naudojamos labai plačiai, ypač namų, sporto objektų, aikštelių, pramoninių objektų aptvėrimui. UAB „RIXS“ siūlo tokias segmentines tvoras: 4 mm, 5 mm, dvigubos vielos lygią tvorą bei tvirtinimo detales.  

Segmentinė tvora – ilgaamžė ir lengvai montuojama

Segmentinės tvoros susideda iš standžių 2,5 metro ilgio segmentų, pagamintų iš 4mm arba 5mm storio plieninės vielos. Jos ilgaamžės, nes yra cinkuotos karšto cinkavimo būdu arba karštai cinkuotos ir nudažytos poliesterio dažais.

Segmentinės tvoros yra greitai ir lengvai montuojamos su nerūdijančio plieno apkabomis prie 60×40 mm stulpelių. Segmentai kontaktiniu būdu suvirinti iš 4 arba 5 mm vielos. Segmento akys – 200 x 50 mm, plotis – 2500 mm, aukštis – nuo 1030 iki 2430 mm. 3D tipo tvoros segmentai yra karštai cinkuoti arba cinkuoti ir dengti žalia (RAL 6005) danga. Priklausomai nuo tvoros aukščio skiriasi įlinkių skaičius.

Segmentinės tvoros gali būti nuo 1 metro iki 2,5 metro aukščio. Standartiniai segmentinių tvorų aukščiai: (m): 1,03; 1,23; 1,43; 1,53; 1,73; 1,93; 2,03; 2,33; 2,43;

Tvoros segmentai naudojami su stačiakampiais 60 x 40 x 1,3 arba 2 mm sienelės storio stulpais.

Stulpai, kaip ir tvoros, būna cinkuoti arba cinkuoti ir dažyti.

Segmentinė tvora

 

Tvoriniai segmentai „3D d-4 mm“

Ši lengvai montuojama sistema susideda iš panelių (sutvirtintas tinklas) ir stulpelių su tvirtinimo elementais. Panelės turi du ar tris stangrumo įlinkius. Su tvoros elementais pagal užsakymą gaminami varteliai ir vartai.

Tvoriniai segmentai „3D d-5 mm“

Ši sistema susideda iš panelių (sutvirtintas tinklas) ir stulpelių su tvirtinimo elementais. Panelės turi du ar tris stangrumo įlinkius. Ji lengvai montuojama, su tvoros elementais pagal užsakymą gaminami varteliai ir vartai.

Dvigubos vielos lygūs tvoros segmentai

Dvigubos vielos lygūs tvoros segmentai pasižymi tvirtumu. Šiems segmentams standumą suteikia dvi horizontalios 6 mm vielos ir vertikali 5 mm viela. Segmento akys – 200 x 50 mm, plotis – 2500 mm, aukštis – nuo 1030 iki 2030 mm. Dvigubos vielos tvoros segmentai yra karštai cinkuoti arba cinkuoti ir nudažyti viena iš keturių galimų RAL spalvų: žalia (RAL 6005), tamsiai žalia (RAL 6009), juoda (RAL 9005), tamsiai pilka (RAL 7016). Segmentai montuojami su nerūdijančio plieno apkabomis prie 60 x 40 mm stulpelių.

UAB „RIXS“ siūlo tokias segmentinių tvorų tvirtinimo detales: metalinę apkabą – tiesią (su varžtais), metalinę apkabą – kampinę (su varžtais), metalinį įtempėją, stulpo atramos apkabą.

Įmonės asortimente rasite ir stumdomus arba dvivėrius vartus, tinklines tvoras profesionaliam miškų ir ganyklų tvėrimui, plastikinius tinklus bei kitas inovatyvias aptvėrimo sistemas. Taip pat – tvirtas ir atitinkamo aukščio tinklines tvoras laukinių bei naminių gyvulių aptvarams.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio