Spausdinti šį puslapį

Šilumos izoliacijos medžiagos SAFE-R – naujajame Radisson Blue Hotel Lietuva pastate

Šilumos izoliacijos medžiagos SAFE-R – naujajame Radisson Blue Hotel Lietuva pastate Šilumos izoliacijos medžiagos SAFE-R – naujajame Radisson Blue Hotel Lietuva pastate

Moderni izoliacija, UAB

www.izoliacija.com

Prieš daugiau nei 30-imt metų sostinės dešiniame Neries krante suprojektuotas viešbutis šiandien – dviejų pastatų „Radisson Blue Hotel Lietuva“ kompleksas. Naujasis aštuonių aukštų priestatas tapo įrengtų 165 kambarių viešbučiu – didžiausiu viešbučiu Vilniaus mieste. Iš viso viešbutis turės 456 kambarius.

Naująjį viešbučio pastatą kartu su G. Mikštiene, A. Zanevičiumi. T. Čapliku, Š. Verbumi, A. Mockaičiu, E. Šlimiene suprojektavo architektų biuro „Forma" architektas S. Mikštas.

Naujajame priestate pirmi trys aukštai skirti komercinėms patalpoms ir biurams, viešbučio kambariai įrengti ketvirtame – aštuntame aukštuose. Projektuojant naująjį „Radisson Blue Hotel Lietuva“ viešbučio pastatą dominavo dvi kryptys: Konstitucijos prospekto ir esamo susiformavusio užstatymo. Pastatas suprojektuotas kaip kompozicinis lankstas, jungiantis ir pabrėžiantis šias kryptis.

Statant priestatą buvo išplėstas senajame pastate įsikūręs sveikatingumo ir sporto centras, iki 150 vietų padvigubinta požeminė stovėjimo aikštelė. Viešbutis taip pat turi 70 vietų aikštelę prie gatvės. Iš pagrindinio viešbučio pastato į naująjį priestatą lankytojai pateks požemine galerija, jungiančia abu pastatus. Šalia priestato įrengiama pėsčiųjų erdvė su terasa ir suoliukais.

Šilumos izoliacijos medžiagos SAFE-R

„Moderni izoliacija“ izoliacinės medžiagos

„Moderni izoliacija“ užduotis – ne tik gražus, bet ir šiltas, ugniai atsparus fasadas. Įmonės specialistai rūpinosi, kad pateikti sprendimai su jų tiekiamomis izoliacinėmis medžiagomis užtikrintų pastato energinį naudingumą ir kokybišką, saugią eksploataciją. Projekte „Radisson Blu Hotel Lietuva“ naudotos Anglijoje gaminamos pačios moderniausios ir analogo neturinčios fenolio putų (PF) izoliacinės plokštės „SAFE-R“, užtikrinančios atsparumą ugniai ir gerą šilumos laidumą.

„Net ir mažas sluoksnis yra efektyvus, beveik dvigubai šiltesnis nei tradicinės izoliacinės medžiagos. Kad pasiektumėte tą patį rezultatą, fenolio putų (PF) izoliacijos „SAFE-R" reikėtų beveik dvigubai mažiau nei tradicinių izoliacinių medžiagų. Tad turime galimybę ploninti visą sienos konstrukciją ir sutaupyti kitais aspektais. Kitaip tariant, mažesnis šilumos laidumas lemia plonesnę izoliaciją. Plonesnė izoliacija lemia plonesnę išorinių sienų konstrukciją. Plonesnė išorinių sienų konstrukcija lemia didesnį vidaus naudingąjį plotą. O šis - didesnę investicinę grąžą (ROI)“, – produkto pranašumus vardija „Moderni izoliacija“ produktų plėtros vadovas Andrius Augūnas.

Specialistas teigia, kad toks izoliacijos sprendimas idealiai tinka viešbučiams ir kitiems komerciniams statiniams, kuriems aktualu plonesnė atitvarų konstrukcija ir būtinas didesnis atsparumas ugniai. Viešbutyje „Radisson Blu Hotel Lietuva“ naudotos fenolio putų (PF) izoliacinės plokštės „SAFE-R“ yra dengtos mažo laidumo aliuminio dangomis iš abiejų pusių ir turi B-si, dO degumo klasę, taip pat dėl tvarumo principų „SAFE-R“ gaminiai yra įvertinti „Bre Green Guide A+“ reitingu, nusakančiu mažą neigiamą poveikį aplinkai.

Šilumos izoliacijos medžiagos SAFE-R

„Moderni izoliacija“ – profesionalų komanda siūlanti konstrukcinius sprendimus bei konsultacijas siekiant pastatų energinio efektyvumo modernių izoliacinių medžiagų bei sistemų pagalba – PIR (poliizocianurato), PF (fenolio putų), VIP (vakuumines) plokštes ir kitas komplektuojančias medžiagas. Komandoje turėdami tiek kvalifikuotus konstruktorius, tiek statybų technines priežiūros specialistus, „Moderni izoliacija“ suteiks Jums aukščiausio lygio sprendimus bei konsultacijas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio