Spausdinti šį puslapį

Nešiojami etikečių ir kvitų spausdintuvai TSC ALFA-3R – patvarūs spausdintuvai komfortiškam darbui

Nešiojami etikečių ir kvitų spausdintuvai TSC ALFA-3R – patvarūs spausdintuvai komfortiškam darbui Nešiojami etikečių ir kvitų spausdintuvai TSC ALFA-3R – patvarūs spausdintuvai komfortiškam darbui

PRINTMARK GROUP, UAB

www.printmark.lt

Uždaroji akcinė bendrovė „Printmark group“ gamina ir prekiauja produktų ženklinimo įrenginiais, jų priedais, taip pat – etikečių spausdintuvais. Įmonė pristato nešiojamą etikečių spausdintuvą „TSC Alfa-3R“.

Nešiojami etikečių spausdintuvai „TSC Alfa-3R“ komfortiškam darbui

„TSC Alfa-3R“ – mobilus, patogus ir lengvas spausdintuvas. Su juo galėsite dirbti ten, kur jums reikia. Skirtas spausdinti įprastus kvitus ar etiketes pagal poreikį. „Alfa-3R“ atsparus aplinkos poveikiui: dulkėms, drėgmei ir šalčiui. „TSC Alfa-3R“ galimi priedai: 802.11 b/g/n Wireless, „Bluetooth“ modulis, RS-232 laidas, USB laidas, „Li-ion“ baterija, automobilinis įkroviklio adapteris, dėklas per petį.

„Printmark group“ taip pat rasite kitų modelių nešiojamus, standartinius, pramoninius, tekstilinius, kortelinius etikečių spausdintuvus. Specialistai patars ir parinks tinkamiausią spausdintuvo modelį bei etikečių dizaino kūrimo programą. Įmonė taip pat pajungia įrenginius, apmoko , kaip dirbti, atlieka įrangos techninę apžiūrą.  

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio