Spausdinti šį puslapį

Bokso rinkinys jaunuoliams STARPRO G 30 – saugioms ir džiugioms treniruotėms

Bokso rinkinys jaunuoliams STARPRO G 30 – saugioms ir džiugioms treniruotėms Bokso rinkinys jaunuoliams STARPRO G 30 – saugioms ir džiugioms treniruotėms

Parduotuvė NuogaKaina.lt pristato bokso rinkinį jaunuoliams „Starpro G 30“. „Starpro G 30“ bokso rinkinio maišas pagamintas iš PU sintetinės odos.

Bokso rinkinio „Starpro G30“ pirštinės – Duratec sintetinės odos bokso pirštinės 6 oz. Trys nailono dirželiai su plieniniais kabliais leis saugiai pritvirtinti maišą:

  • Dydis – 43 cm x 19 cm, svoris – 6 kg.
  • Aukštos kokybės tekstilės užpildas.

NuogaKaina.lt parduotuvėje jums siūlomas platus kovinio sporto šakoms skirto inventoriaus pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui ir kasdienėms treniruotėms. Taip pat – arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.

Internetinės parduotuvės NuogaKaina.lt prekės pristatomos visoje Lietuvoje. Sumokėti už prekes galite grynais pinigais atsiėmus prekes vietoje; tiesioginiu pavedimu banko skyriuje arba prisijungus prie internetinės bankininkystės; debetine ir kreditine kortele; o taip pat „Perlo“ terminaluose, „PayPost“ ir Lietuvos pašto skyriuose, „Maxima“ kasose.

Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio