Spausdinti šį puslapį

10 daiktų, kuriuos galėsite plauti naudodami aukšto slėgio plovimo įrangą

10 daiktų, kuriuos galėsite plauti naudodami aukšto slėgio plovimo įrangą 10 daiktų, kuriuos galėsite plauti naudodami aukšto slėgio plovimo įrangą

Pigu, UAB

pigu.lt

Ne paslaptis, kad aukšto slėgio plovimo įranga ir priedai kainuoja ganėtinai nemažai. Ne kiekvienas žmogus gali iš karto suprasti, kodėl „Karcher“ plovikliai yra žinomi ir populiarūs visame pasaulyje. Bet tai paaiškinti yra ganėtinai paprasta – tai yra itin universalūs įrenginiai. Nors be šitokios įrangos gyventi tikrai galima ir įmanoma, kartą ją išbandžius, staiga suprantama, kad tokia įranga gali sutaupyti daug laiko. Jeigu ir jūs vis dar abejojate, Pigu.lt ekspertai pasidalino net 10-ies daiktų sąrašu, kuriuos galėsite plauti naudodami savo naująją aukšto slėgio plovimo įrangą.

Namo išorinės sienos

Dažniausiai „Karcher“ plovimo įranga perkama būtent tam, kad galima būtų itin lengvai ir greitai išplauti namo sienas. Tiesa, dažniau šitokia plovimo įranga yra naudojama sienoms, kurios yra mūrytos arba padengtos plytelėmis, tačiau pasirinkus mažesnį slėgio lygį, įrangą galima drąsiai naudoti ir medinėms ar kitokioms sienoms.

Terasos, verandos

Jeigu norite, kad natūrali, nedažyta mediena atrodytų kaip nauja, ją reikės nuolatos valyti. Rankiniu būdu beveik neįmanoma pasiekti visų tarpelių, bet aukšto slėgio plovimo įranga (tiesa, rekomenduojama rinktis kuo mažesnį slėgį) leis pasiekti viską.

Šaligatviai ir takeliai

Takeliai, pastatyti iš plytų, akmenų ar cemento, gali būti visai nesunkiai valomi naudojant „Karcher“ įrangą. Didžiausias privalumas yra tas, kad jums visiškai nereikės dėti pastangų, o pasiekti galėsite net ir gilesnius tarpelius!

Automobilis

Dažnai tenka važiuoti per purvą arba tiesiog visada norite, kad jūsų automobili būtų idealios būklės? Plaukite jį su aukšto slėgio plovimo įranga – šis būdas yra ne tik greitas, bet ir patogus. Taip pat šitoks plovimas jums turėtų kainuoti mažiau negu važinėjimas į plovyklas.

Betoniniai laiptai

Jeigu jūsų betoniniai laiptai įgavo juodą arba žalią spalvą, aukšto slėgio įranga galės jus maloniai nustebinti ir visiškai atgaivinti jūsų laiptus – jie vėl atrodys tarsi pirmą dieną!

Tvora

Tvorą valyti įprastiniu būdu gali būti ganėtinai sudėtinga, nes daugelį vietų tiesiog neįmanoma greitai pasiekti, tačiau aukšto slėgio plovimo įranga su šia bėda gali susitvarkyti. Tiesa, jeigu jūsų tvora yra medinė, naudokite kuo mažesnį slėgį!

Krepšinio lenta ir lankas

Jeigu nežaidžiate krepšinio, praleiskite šį punktą, bet kitu atveju siūlome užsisakyti aukšto slėgio plovimo įrangą jau dabar. Norint nuvalyti krepšinio lanką ir lentą įprastiniais būdais, jums garantuotai reikės kopėčių ir daugybės laiko. Turint „Karcher“ ar kitą panašų valytuvą, valymas užtruks iki minutės, o dulkėta lenta ir lankas nebepurvins jūsų kamuolio bei rankų.

Lauko baldai

Aukšto slėgio plovimo įranga puikiai tinka ir lauko baldams, kurie dažnai tiesiog paskęsta dulkėse. Turėkite omenyje, kad šie baldai dažnai gali būti nelabai patvarūs, todėl nenaudokite pernelyg aukšto slėgio!

Langai

Langai gali gan greitai išsipurvinti, ypač tuo atveju, jeigu į jūsų langus dažnai atsitrenkia vabzdžiai arba gyvenate tiesiog dulkėtoje teritorijoje. Visi žino kaip ilgai trunka įprastas langų valymas, todėl jeigu kartais norite šiek tiek „atgaivinti“ savo langus, tam panaudoti galite „Karcher“ ar kitą panašaus tipo įrenginį.

Vejos priežiūros įranga

Žoliapjovė ir kiti įrenginiai, skirti vejos priežiūrai, praranda savo prekinę išvaizdą itin sparčiai. Paprastai šie daiktai vos po kelių savaičių yra aplipę žole ir purvu, tad jeigu norite, kad šie daiktai ir vėl atrodytų estetiškai, galite panaudoti savo aukšto slėgio plovimo įrangą!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio