Spausdinti šį puslapį

Stilingi ir funkcionalūs LED šviestuvai skirtingoms namų erdvėms

Stilingi ir funkcionalūs LED šviestuvai skirtingoms namų erdvėms Stilingi ir funkcionalūs LED šviestuvai skirtingoms namų erdvėms

LEDVANCE atstovybė Lietuvoje

Nauji „Ledvance“ šviestuvai – patrauklaus dizaino, funkcionalūs šviestuvai su LED lemputėmis. Dėl šiuolaikinių LED technologijų šie šviestuvai  yra labai patvarūs, taupo energiją, o šviesą skleidžia tiksliai tada, kai jos reikia. Naujoji modelių serija leis atnaujinti įvairias namų erdves.

Stilingi ir funkcionalūs LED šviestuvai skirtingoms namų erdvėms

Terasoms ir sodams „Ledvance“ siūlo daugiau nei 50 naujų, įvairiems skoniams pritaikytų modelių ir jų versijų iš „Endura Style“. Dauguma lauko šviestuvų, pavyzdžiui, stilingą „Cylinder“ iš nerūdijančio plieno ar prašmatnų „Latern Bowl“, galima montuoti ant sienos ir prie stulpo.  

Sieninis šviestuvas „Latern Solar“ itin inovatyvus dėl kelių aspektų: integruotas saulės kolektorių modulis leidžia jį montuoti įvairiose vietose – šviestuvas su pilnai įkrauta baterija gali šviesti pusantros valandos, jis turi judesio detektorių, įsijungia tada, kai to reikia.

Stilingi ir funkcionalūs LED šviestuvai skirtingoms namų erdvėms

Įvairūs ir lengvai montuojami šviestuvai vidaus patalpoms

Vidaus patalpoms siūlomi plokšti šviestuvai „Ostram Planon“. Jie itin praktiški ir tinkantys įvairiems interjerams – gyvenamosioms erdvėms, koridoriuose, virtuvėse, biuruose.

Stilingi ir funkcionalūs LED šviestuvai skirtingoms namų erdvėms

Stačiakampio formos itin plonus „Planon Plus“ modelių šviestuvus prie lubų montuoti labai paprasta. Siūloma ir „Planon Plus“ modelio alternatyva – šviestuvas su pritvirtintu rėmu, dar labiau palengvinančiu montavimo procesą.

Stilingi ir funkcionalūs LED šviestuvai skirtingoms namų erdvėms

Norintiems reguliuoti šviestuvo skleidžiamos šviesos temperatūrą, siūlomi modeliai su nuotolinio valdymo pulteliu.

Apvalios formos „Osram Silara“ serijos šviestuvai taip pat tinka įvairioms gyvenamosioms patalpoms. Modelių su papildoma „Click CCT“ funkcija šviesos intensyvumas reguliuojamas jungikliu, spalvos temperatūra nustatoma trimis skirtingais lygiais. „Sitara Sparkle“ modelio išskirtinumas – „žvaigždėto dangaus“ efektas, leidžiantis sukurti ypatingą atmosferą. Kaip ir „Panel“ šviestuvuose, „Remote CCT“ „Silara“ modelių skleidžiamos šviesos intensyvumas, temperatūra reguliuojama nuotolinio valdymo pulteliu. „Silara premium“ modeliai turi ir savaiminio išsijungimo funkciją. Naktinės šviesos funkcija – gera žinia tiems, kurie mėgsta miegoti neišjungę šviesos.

Apie „Ledvance“

„Ledvance“, veikianti daugiau nei 120 šalių, yra viena pirmaujančių apšvietimo produktų, skirtų profesionaliam naudojimui ir mažmeniniams pirkėjams, tiekėjų pasaulyje. Kilusi iš apšvietimo produktų gamintojos „Osram“, „Ledvance“ siūlo pažangias LED lemputes, standartinius LED šviestuvus, išmanias  sistemas išmaniesiems namams ir pastatams, taip pat tradicinius šviesos šaltinius. Nuo 2017 m. „Ledvance“ priklauso konsorciumui, kuriam vadovauja strateginis investuotojas „IDG Capital“. Kiti konsorciumo nariai – pirmaujanti Kinijos apšvietimo produktų įmonė „MLS“ ir finansinis investuotojas „Yiwu“. 2016 finansiniais metais remdamasi sutartimi su „Osram“, „Ledvance“ ir toliau savo gaminiams naudos patikimus prekės ženklus „Osram“ ir „Sylvania“ (JAV ir Kanadoje).

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio