Spausdinti šį puslapį

Aukštos kokybės lėkštutės, puodukai ir kiti keraminiai suvenyrai pagal individualius užsakymus

Aukštos kokybės lėkštutės, puodukai ir kiti keraminiai suvenyrai pagal individualius užsakymus Aukštos kokybės lėkštutės, puodukai ir kiti keraminiai suvenyrai pagal individualius užsakymus

Cerame, UAB

cera.lt

Pristigo idėjų suvenyrams ar verslo dovanoms? Vilniuje įsikūrusi įmonė „Cerame“ pasiruošusi Jums padėti. Bendrovės asortimente – pagal individualius užsakymus kuriamos keraminės lėkštutės, puodukai, statulėlės ir kiti gaminiai.

Porcelianinės ir fajansinės lėkštutės gaminamos su individualiai sumaketuotais piešiniais (dekolėmis). Šie piešiniai atspaudžiami šilkografijos būdu viršglazūriniais dažais ir talpinami ant lėkštučių. Vėliau gaminiai kaitinami 800°C temperatūroje.
Lėkštučių skersmuo – 150-250 mm, 90 mm.

Aukštos kokybės lėkštutės, puodukai ir kiti keraminiai suvenyrai pagal individualius užsakymus

UAB „Cerame“ gamina ir individualiai sumaketuotais piešiniais (dekolėmis) puoštus puodelius. Piešiniai yra atspaudžiami šilkografijos būdu viršglazūriniais dažais ir talpinami ant porcelianinių arba keraminių puodelių. Vėliau gaminiai kaitinami 800°C temperatūroje. Įmonės siūlomos keraminės statulėlės gaminamos iš balto arba rausvo molio, dažomos arba glazūruojamos norima spalva. Pageidaujant ant jų taip pat talpinami individualiai sukurti piešiniai (dekolės).

Aukštos kokybės lėkštutės, puodukai ir kiti keraminiai suvenyrai pagal individualius užsakymus

Kazimiero Šešelgio įmonė „Cera“ įkurta 1990 m. 2020 metais, bendrovė pertvarkyta į UAB „Cerame“. „Cerame“  kuria ir gamina įvairius keramikinius, metalinius, plastikinius suvenyrus: medalius, ženkliukus, varpelius, pakabukus, plaketes. Įmonė pildo individualius užsakymus, todėl aukštos kokybės gaminiais gali džiaugtis įvairios organizacijos, įmonėms, firmos Lietuvoje, Anglijoje, Vokietijoje, Belgijoje, JAV, Norvegijoje, Japonijoje ir kitose šalyse.

Ilgametė įmonės patirtis lemia kokybišką ir greitą aptarnavimą. Bendrovė ne tik gamina – suteikiamos nemokamos konsultacijos, pagal užsakovo pageidavimus ruošiami maketai ir etalonai.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio