Spausdinti šį puslapį

8 būdai, kaip namuose panaudoti aukšto slėgio plovimo įrangą

8 būdai, kaip namuose panaudoti aukšto slėgio plovimo įrangą 8 būdai, kaip namuose panaudoti aukšto slėgio plovimo įrangą

Pigu, UAB

pigu.lt

Kiekvienas iš mūsų daugiau ar mažiau yra girdėjęs apie aukšto plovimo įrangą ir jos suteikiamas galimybes – šie įrenginiai lengvai įveikia įvairius nešvarumus. Daugeliui girdėta ir juos gaminanti Karcher kompanija, pasižyminti itin aukštos kokybės, efektyviais ir inovatyviais sprendimais. Visgi, ne visi iki šiol tiksliai žino, kaip šią plovimo įrangą pritaikyti savo namuose. Tad jeigu norite įsitikinti jos nauda, siūlome susipažinti su populiariausiais aukšto slėgio plovimo įrangos panaudojimo būdais.

1. Griliui. Nors šių įrenginių valymas vertinamas kontraversiškai, tinkamai atliekant visus veiksmus, galima nepažeisti elektrinių įrenginių ir nepakenkti būsimam patiekalų skoniui. Visgi, pirmiausia turėtumėte įsitikinti, ar Jūsų turimą grilių iš tikrųjų galima plauti.

2. Lauko baldams. Karcher plovimo įranga puikiai tiks lauko baldams, pagamintiems iš medžio, plastiko ar vinilo, tad jeigu nesate sužavėti kitų priemonių rezultatais, tikrai vertėtų pabandyti šį variantą. Procesas ilgai netruks, o Jūsų baldai atrodys tarsi nauji.

3. Vejapjovėms, dviračiams, priekaboms ir valtims. Nors atrodo, kad visi šie daiktai tarpusavyje nesusiję, trumpai būtų galima apibūdinti taip – aukšto slėgio plovimas pravers tiems, kurie efektyviai nori nuvalyti namuose naudojamus ir vandens nebijančius gaminius. Tai gali būti ne tik čia išvardinti, bet ir kiti daiktai, pavyzdžiui, šuns būda ar sodo technika.

4. Automobiliams ir sunkvežimiams. Tai vienas populiariausių šių įrenginių panaudojimo būdų, leidžiantis itin greitai mėgautis švaria transporto priemone. Taip galima išvengti ilgų eilių plovyklose ir automobilį nuprausti bet kuriuo Jums patogiu metu. Aukšto slėgio plovimo įranga gera kaina parduodama Pigu.lt el. parduotuvėje.

5. Tvoroms. Tikriausiai sunkiai pavyktų surasti patogesnį ir efektyvesnį tvorų plovimo metodą – net ir tuomet, jei esate apsitvėrę didelį plotą, labai greitai galėsite ir vėl mėgautis tvoros išvaizda. Nepamirškite šios namų detalės – juk tai akcentas, kuris pirmiausia krenta į užsukusių svečių bei kaimynų akis.

6. Namo eksterjerui. Naudojant aukšto slėgio plovimo įrangą, galima atnaujinti ne tik tvorą, bet ir patį namą, ant kurio šaltuoju metu dažnai prisikaupia įvairiausių nešvarumų. Populiaru taip plauti dailylenčių ar plytų apdailą turinčius namus, tačiau šiuos įrenginius pritaikysite bet kurio namo eksterjerui ir netgi langams.

7. Laiptams prie įėjimo. Dar viena svarbi namų detalė taip pat gali būti plaunama naudojant šią aukšto slėgio įrangą. Išbandžiusieji teigia, jog procesas trunka vos kelias minutes, o rezultatas atrodo taip, tarsi plušėta būtų kelias valandas! Ar tikrai vis dar abejojate šių įrenginių galimybėmis?

8. Garažo grindims. Jei pasirinksite tinkamą įrenginį, švarios ir tvarkingai atrodančios garažo grindys bus  pasiekiamos vos per kelias minutes. Atkreipkite dėmesį, kad aukšto slėgio plovimo įrenginiai tinka ne tik garažo grindims, bet ir lauke išbetonuotai važiuojamai daliai ar aplinką puošiančioms trinkelėms, o ypač – jų tarpams.

Jei perskaičius šiuos Karcher aukšto slėgio plovimo įrangos panaudojimo būdus sudomino bent vienas punktas – tai pirmasis ženklas, jog vertėtų pagalvoti apie tokio įrenginio įsigijimą. Turėdami jį namuose, lengvai įveiksite bet kokius nešvarumus ir tikėtina, atrasite dar daugiau būdų, kaip palengvinti švaros darbus.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio