Spausdinti šį puslapį

Automobilių stiklų perklijavimas – kokybiškos ir profesionalios paslaugos

Automobilių stiklų perklijavimas – kokybiškos ir profesionalios paslaugos Automobilių stiklų perklijavimas – kokybiškos ir profesionalios paslaugos

AGN Stiklai, UAB

agnstiklai.lt

Ne visuomet automobilio stiklas įklijuojamas teisingai, dažniausiai tuomet, kai neturėdami patirties bandote tą padaryti patys arba patikite savo automobilį nekvalifikuotiems meistrams. Automobilių stiklų keitimo įmonės „AGN stiklai“ specialistai pasirūpins, kad automobilių stiklų perklijavimas būtų atliktas greitai ir profesionaliai. Ilgametę patirtį turintys darbuotojai atsakys į visus jūsų klausimus ir užtikrins vykdomų darbų sklandumą.

Nekokybiškai įklijuotas stiklas padidina drėgmės ir vandens pralaidumą, stiklai pradeda rasoti, padidėja jo trapumas ir gali atsirasti įtrūkimų. Kadangi priekinis stiklas sustiprina automobilio kėbulą yra ypač svarbu, kad jis būtų įklijuotas kokybiškai. Kitu atveju, smūgio metu stiklas gali lengvai iškristi ir deformuoti automobilio stogą.

Automobilio priekinio stiklo perklijavimas susideda iš kelių etapų:

  • Nuimami stiklo valytuvai ir apdailos elementai.
  • Išmontuojamas stiklas.
  • Kėbulas išvalomas nuo likusių klijų, purvo, dulkių ir jeigu yra būtinybė pašalinama korozija.
  • Kėbulas ir stiklas pagal gamintojo technologinius reikalavimus paruošiamas klijavimui.
  • Klijuojamas stiklas ir visi apdailos elementai bei stiklo valytuvai sudedami atgal.

Transporto priemonių stiklų keitimas ir stiklų remontas labai priklauso nuo remonto darbus atliekančių darbuotojų profesionalumo, žinių bei patirties. „AGN stiklai“ dirbantys profesionalai tinkamai ir sėkmingai pasirūpins jūsų transporto priemonės stiklais bei kokybiškai atliks visą spektrą paslaugų, į kurį įeina ne tik stiklų perklijavimas, bet ir stiklų remontas, stiklų keitimas, automobilio langų tamsinimas plėvelėmis, poliravimas ir kita.

Ilgametę patirtį turintys „AGN stiklai“ ekspertai Vilniuje ar Klaipėdoje siūlo automobilių stiklų perklijavimo, remonto, įskilimo stabdymo paslaugas, teikia profesionalias konsultacijas stiklų remonto, keitimo, perklijavimo procedūrų klausimais.




  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio