Spausdinti šį puslapį

Natūralaus pluošto žaliuzės iš bambuko, džiuto, celiuliozės pluošto, medžio ir nendrių audinių AVELANŽA salone

Natūralaus pluošto žaliuzės iš bambuko, džiuto, celiuliozės pluošto, medžio ir nendrių audinių AVELANŽA salone Natūralaus pluošto žaliuzės iš bambuko, džiuto, celiuliozės pluošto, medžio ir nendrių audinių AVELANŽA salone

AVELANŽA, UAB

UAB „Avelanža“ nuo pat įkūrimo pradžios (1998 m.) gamina ir montuoja ir montuojanti žaliuzes, roletus, širmas. Ieškantiems išskirtinių ir natūralių interjero sprendimų, įmonė siūlo natūralaus pluošto bambuko, medžio, nendrių ir kt. audinių žaliuzes.

Iš natūralių pluoštų pagaminti produktai atrodo labai jaukiai ir šiltai. Roletų, romanečių ir širmų iš natūralių pluoštų gamybai naudojami bambuko, džiuto, celiuliozės pluošto, medžio ir nendrių audiniai. UAB „Avelanža“ galite užsisakyti ir pastatomas širmas, kuriomis galite skirstyti erdvę į laikinas atskiras patalpas ar paprasčiausiai atskirti tam tikras darbo zonas. Siūlome ir natūralaus medžio tąšelių širmas, kurios yra labai patvarios, neirsta ir netrūkinėja. Tokios širmos puikiai paslepia erdves, kurias sunku uždengti kitais būdais.

Natūralaus pluošto audiniai, iš kurių UAB „Avelanža“ gamina žaliuzes ir širmas, yra augaliniai produktai, todėl jiems būdingos visos natūralių pluoštų savybės: gali būti tekstūros ir spalvos netolygumai, jautrumas karščiui, audiniai gali patamsėti arba, atvirkščiai – pašviesėti, išsitempti ir panašiai. Dėl šių priežasčių užsisakant gaminius būtina konsultuotis su mūsų specialistais.

UAB „Avelanža“ įkurta 1998 m. Panevėžyje. Nuo pat įmonės įkūrimo gamina ir montuoja žaliuzes. Įmonė pradėjo nuo nulio, tačiau dirba jau antrą dešimtmetį. Per šiuos metus sukaupusi ilgametę darbo patirtį, įmonė siūlo ne tik aukščiausios kokybės žaliuzes, bet ir kvalifikuotų darbuotojų, kurie dirba įmonėje ilgus metus, pagalbą. Jei Jūs nežinote, kokios žaliuzės Jums tinkamiausios – ateikite, konsultantai patars ir padės išsirinkti. UAB „Avelanža“ siūlo ir vieną didžiausių spalvų bei audinių pasirinkimą visoje Aukštaitijoje. Tai ne tik žodžiai, tai – įmonė credo: „Visada rasti tai, ko Jums reikia“.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio