Spausdinti šį puslapį

Inovatyvios lazerinės medicinos ir chirurgijos paslaugos POŠIŪNO KLINIKOJE

Inovatyvios lazerinės medicinos ir chirurgijos paslaugos POŠIŪNO KLINIKOJE Inovatyvios lazerinės medicinos ir chirurgijos paslaugos POŠIŪNO KLINIKOJE

POŠIŪNO KLINIKA, UAB

Vilniuje įsikūrusioje „Pošiūno klinikoje“ teikiamos profesionalios lazerinės medicinos, dermatologijos, kraujagyslių ir vaikų chirurgijos ir kitos plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos paslaugos.  Klinikos praktika skirta lazerinei, minimaliai invazinei medicinai ir chirurgijai, pažangiems ir natūraliems estetinės medicinos metodams. „Pošiūno klinikoje“ naudojama  nauja ir tik sertifikuota žinomų gamintojų lazerinė ir medicininė įranga.

Klinikoje priimami įvairaus amžiaus žmonės, turintys įgimtus ar įgytus defektus, su pažeista ar problemine oda, kraujagyslių patologijomis, traumų ar nudegimų pasekmėmis. „Pošiūno klinikoje“ siūlomų paslaugų spektras platus.

Chirurgija

Siūlomos estetinės chirurgijos paslaugos: apgamų chirurginis šalinimas, nepiktybinių odos – poodžio navikų chirurginis šalinimas, randų chirurginis šalinimas, viršutinių ir apatinių vokų, atlėpusių ausų plastika, odos defektų po traumų ar operacijų chirurginė korekcija. „Pošiūno klinikoje“ dirba kraujagyslių chirurgas, plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas, operuojamos riešo, plaštakos patologijos. Konsultuojama ir kitais chirurgo įsikišimo reikalingais atvejais.

Lazerinė medicina

Lazerinės medicinos paslaugos apima hemangiomų gydymą, epiliaciją, frakcinį odos atjauninimą, lazerinę chirurgiją. Efektyviai šalinamas veido raudonis, aknė, kraujagysliniai dariniai ir strijos.

Hemangiomos gydymas lazeriu – efektyvus ir saugus gydymo metodas, tai pirmo pasirinkimo įgimtų hemangiomų gydymo metodas daugelyje pasaulio šalių. Šis metodas nepašalina hemangiomos nedelsiant. Lazerio spinduliai sutrikdo naviko mitybą, jo augimas sustoja ir ilgainiui hemangioma pradeda nykti. Priklausomai nuo naviko dydžio, vietos taikomos skirtingos gydymo metodikos ir lazerio aparatai bei procedūrų skaičius.

Labai didelės ir agresyviai augančios hemangiomos gydomos vaistais stabdančiais neteisingą kraujagyslių formavimąsi. Pastaruoju metu naudojamas gydymas propranoliu. Chirurginis gydymas – efektyvus gydymo metodas, tačiau reikalauja bendrinės nejautros ir  dažniausiai taikomas liekamųjų reiškinių ir deformacijų šalinimui.

Dermatologija

Dermatologijos paslaugos – tai onkodermatologija, estetinė dermatologija, bendroji dermatologija. Gydomi ir diagnozuojami vežiniai ir ikivėžiniai odos dariniai. Efektyviai šalinami apgamai, diagnozuojami ir gydomi nepiktybiniai odos navikai ir dariniai. Bendroji dermatologija apima uždegimines, infekcines, alergines odos ligas. Klinikoje sūlomos priemonės prieš padidėjusį prakaitavimą, plaukų slinkimą, gydomos autoimuninės odos ligos, aknė, vaikų odos ligos.

Plazmoterapija

„Endoret®“ PRGF® (PRGF – Plasma Rich in Growth Factors (angl.)) – terapinė plazmos, praturtintos augimo faktoriais, panaudojimo technologija. Ji grindžiama nuosavų paciento trombocitų aktyvacija, norint stimuliuoti ir paspartinti audinių regeneraciją. Šios unikalios technologijos taikymas skatina regeneraciją – naujo epitelio sluoksnio formavimąsi.

Ilgalaikiam veido ir kaklo atjauninimui, raukšlių lyginimui ir odos nelygumų užpildymui, „Pošiūno klinikoje“ yra naudojamas užpildas „ENDORET GEL“. Skirtingai nuo gerai žinomų užpildų, „ENDORET GEL“ neturi jokių cheminių preparatų, ruošiamas paciento kraujo plazmos pagrindu. Vienas svarbiausių šios atjauninimo procedūros privalumų – ji nesukelia alergijos, atmetimo reakcijų.

Plazmoterapija su augimo faktoriais suteikia akivaizdžius ilgalaikius rezultatus. Šis metodas sėkmingai taikomas įvairiose medicinos srityse: chirurgijoje, odontologijoje, kosmetologijoje, trichologijoje, traumatologijoje, oftalmalogijoje, sporto medicinoje.

Vaikų ligos

„Pošiūno klinikoje“ yra konsultuojami kūdikiai, vaikai ir paaugliai, sergantys ūmiomis ir lėtinėmis kvėpavimo takų ligomis.

Inovatyvios lazerinės medicinos ir chirurgijos paslaugos POŠIŪNO KLINIKOJE

2015 m. įkurtos „Pošiūno klinikos“ išskirtinumas – profesionali komanda, naujos technologijos ir metodai, nuolatinis tobulėjimas bei maksimalių rezultatų siekimas. Teikiamos profesionalios konsultacijos siekiant suteikti reikiamą informaciją bei siūlyti tinkamus jų sprendimo būdus. Klinikos aplinka jauki, kolektyvas procedūrų metu kuria jaukią, patogią aplinką, idant klientų diskomfortas ir jaudulys procedūrų metu sumažėtų. UAB „Pošiūno klinika“ veikla remiasi profesionalumu, tolerancija, nuoširdumu, medicininės etikos principais.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio