Spausdinti šį puslapį

Gydomosios procedūros su ALGOTHERM kosmetika kūno atpalaidavimui ir gyvybingumo atstatymui

Gydomosios procedūros su ALGOTHERM kosmetika kūno atpalaidavimui ir gyvybingumo atstatymui Gydomosios procedūros su ALGOTHERM kosmetika kūno atpalaidavimui ir gyvybingumo atstatymui

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Vilniaus centre įsikūrusiuose „Masažo namuose“ atliekami atpalaiduojantys ir stiprinantys masažai, grožio puoselėjimo ir gydomosios procedūros. Ypatingas pasiūlymas –  gydomųjų procedūrų rinkinys „Mont Saint-Michel“ su „ALGOTHERM“ kosmetika.

Gydomųjų procedūrų rinkinį sudaro:

  • Viso kūno įvyniojimas su atpalaiduojančiu jūros dumblių mišiniu.
  • Viso kūno drėkinimas aliejumi.
  • Viso kūno atpalaiduojantis masažas.

Viso kūno įvyniojimas su atpalaiduojančiu jūros dumblių mišiniu

Procedūros metu naudojamas atlantinis jūrinis dumblas, kurio sudėtyje gausu silicio ir biologiškai aktyvių kompleksų, turinčių daug mikro- ir makroelementų. Šis dumblas prisotintas organiniais ir neorganiniais produktais. Tai universali programa skirta mažinti stresą, atsipalaiduoti ir atstatyti gyvybingumą i tiek vyrams, tiek moterims. Puikiai nuima raumenų įtampą, stimuliuoja kraujotaką, gerina audinių aprūpinimą deguonimi ir medžiagų apykaitą, natūraliai stiprina imunitetą.

Bendras viso kūno įvyniojimas papildo organizmą kalciu, magniu ir kitais neorganiniais komponentais, aktyvina periferinę kraujotaką. Sustiprina medžiagų apykaitą ir šalina gilius šlakus. Procedūra atpalaiduoja raumenis, nuima nuovargį ir kūno įtampą.

Nugaros įvyniojimas suteikia priešuždegiminį, nuskausminantį, audinių mitybą stimuliuojantį poveikį. Procedūra rekomenduojama esant dideliems fiziniams krūviams ir sportinėms traumoms siekiant greito atsistatymo.
Sąnarių įvyniojimas – galingas raumenis atpalaiduojantis poveikis padeda nuimti sąnarių skausmo sindromus.

Viso kūno drėkinimas aliejumi

Kūno oda giliai maitinama ir drėkinama.

Viso kūno atpalaiduojantis masažas

Masažas mažina kūno įtampą, stresą ir gerina nuotaiką. Specialus manipuliavimo rinkinys padeda užkirsti kelią atramos-jungiamojo aparato ligoms, duoda organizmui tonusą, mažina patinimą ir pagerina kraujo apytaką. Moterims atpalaiduojamasis masažas padeda atstatyti normalų hormonalinį foną, vyrams masažas naudingas po ilgų sekinančių treniruočių.

„Masažo namuose“ dirba kvalifikuoti, ilgametę patirtį įgiję ir medicininį išsilavinimą turintys grožio puoselėjimo specialistai. Darbuotojai nuolat tobulinasi savo srityje bei gilina žinias siekdami geriausių rezultatų. Kiekvienam apsilankiusiam masažo klinikoje yra skiriamas išskirtinis dėmesys: atliekamos grožio procedūros, suteikiama asmeninė konsultacija, paskiriama individuali gydymo metodika.

Visa „Masažo namuose“ naudojama įranga bei priemonės yra aukštos kokybės, moksliškai patikrintos bei sertifikuotos.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio