Spausdinti šį puslapį

Stilingi ir funkcionalūs šviestuvai iš LEDVANCE vidaus ir lauko erdvėms

Stilingi ir funkcionalūs šviestuvai iš LEDVANCE vidaus ir lauko erdvėms Stilingi ir funkcionalūs šviestuvai iš LEDVANCE vidaus ir lauko erdvėms

LEDVANCE atstovybė Lietuvoje

Ilgaamžiai „OSRAM“ prekės ženklo šviestuvai – tai elegantiškas dizainas, funkcionalumas bei išbandyta kokybė, besirenkantiems šviestuvus vidaus patalpoms ar lauko erdvėms. 

Šiuolaikinės modernių šviestuvų patalpoms tendencijos neslūgsta. „Planon“ produktų serijoje „Ladvance“ siūlo plokščio dizaino šviestuvus su LED lemputėmis. 2018 metais pasirodo nauja modelių grupė „Frameless“ –  šviesą skleidžia visas šviestuvo korpusas. Vienus šio modelio šviestuvus galima tik įjungti ar išjungti, kitų temperatūrą galima reguliuoti.

„Transparent“ serija iš „Ledvance“ – tai dar viena nauja dekoratyvinių šviestuvų serija. Šviesa iš jų sklinda pro pusiau permatomą gaubtą. Nors šviesos šaltinis visuose modeliuose toks pats, siūlomi skirtingų formų ir dydžių šviestuvai. „Ledvance“ taip pat pristato „Orbis“ produktus, kurie papildo tiesiai prie paviršiaus montuojamų produktų grupę.

 Stilingi ir funkcionalūs šviestuvai iš LEDVANCE vidaus ir lauko erdvėms

Naujieji LED prožektoriai – dar viena naujiena. Jų montavimo gylis – tik trys centimetrai. Du kartus paspaudus įjungimo / išjungimo mygtuką, šviesos ryškumas ims blėsti. Šį procesą sustabdysite dar du kartus paspaudę minėtą mygtuką. Minėtų prožektorių korpusas gaminamas iš kokybiško metalo, juos galima sukti 20 laipsnių kampu.

Šviestuvai, teikiantys reikiamą šviesą

Siūlomi stilingi, skirtingų dizainų, spalvų ir techninių parametrų „Panan“ šviestuvai. Kai kurie modeliai turi įmontuotus įkraunamus elementus. Taip pat siūlomi ir judesiu įjungiami ar išjungiami modeliai, modeliai, kurių šviesos temperatūrą galima reguliuoti, balsu („Bluetooth“ arba pajungus per „Jack“ kištuką). „Panan Alu USB” su USB maitinimo lizdu modeliai ypatingai patiks išmaniųjų telefonų ar planšečių mėgėjams.

Stilingi ir funkcionalūs šviestuvai iš LEDVANCE vidaus ir lauko erdvėms

Šviestuvai lauko erdvėms

„Ledvance“ plečia „Endura Style“ modelių spektrą tarp vartotojų ypač populiariais modeliais. Tai judesiu valdomi, modeliai su aukštyn-žemyn nukreipiamu šviesos srautu, modeliai iš nerūdijančio plieno, į kuriuos integruotas LED apšvietimas. Daugelis jų turi į dienos šviesą ar judesius reaguojančius jutiklius. „Solar“ šviestuvų grupę taip pat pildo naujo modelio šviestuvai lauko erdvei – keliui, pastatams apšviesti.

Atsižvelgdama į klientų poreikius, „Ledvance“ siūlo „Endura Classic“ produktus su E27 lizdu, kuriuos galima derinti su skirtingais, klientų lūkesčius išpildančiais šviestuvų modeliais. Pavyzdžiui, – dekoratyvinėmis LED lemputėmis ir kitomis lempomis iš „Ledvance“.

Stilingi ir funkcionalūs šviestuvai iš LEDVANCE vidaus ir lauko erdvėms

Apie „Ledvance“

„Ledvance“, veikianti daugiau nei 120 šalių, yra viena pirmaujančių apšvietimo produktų, skirtų profesionaliam naudojimui ir mažmeniniams pirkėjams, tiekėjų pasaulyje. Kilusi iš apšvietimo produktų gamintojos „Osram“, „Ledvance“ siūlo pažangias LED lemputes, standartinius LED šviestuvus, išmanias  sistemas išmaniesiems namams ir pastatams, taip pat tradicinius šviesos šaltinius. Nuo 2017 m. „Ledvance“ priklauso konsorciumui, kuriam vadovauja strateginis investuotojas „IDG Capital“. Kiti konsorciumo nariai – pirmaujanti Kinijos apšvietimo produktų įmonė „MLS“ ir finansinis investuotojas „Yiwu“. 2016 finansiniais metais remdamasi sutartimi su „Osram“, „Ledvance“ ir toliau savo gaminiams naudos patikimus prekės ženklus „Osram“ ir „Sylvania“ (JAV ir Kanadoje).

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio