Spausdinti šį puslapį

Procedūros odos defektams gydyti su FUSION MESOTHERAPY® – prieš ir po

Procedūros odos defektams gydyti su FUSION MESOTHERAPY® – prieš ir po Procedūros odos defektams gydyti su FUSION MESOTHERAPY® – prieš ir po

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centras AESTHETA, UAB

Estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centre Vilniuje „AESTHETA“ atliekamos odos defektų gydymo specialiomis injekcijomis procedūros. Mezoterapijos procedūrų efektyvumas greitai pastebimas, jos gali būti atliekamos taikant kelis alternatyvius metodus – visiškai be jokių dūrių ir odos pažeidimų.

Efektyvi priemonė senstančiai odai – mezoterapija. Ji padeda nuo raukšlių, taip pat ir mimikos raukšlių. Šios procedūros priemonių dėka patempiama ir stangrinama oda, atkuriamas drėgmės balansas. Tai – efektyvus būdas prieš odos pigmentaciją ir senatvines dėmes, akių kontūrui atjauninti ir nuovargio ženklams šalinti. Šis metodas padeda spręsti šiaip jau gana sunkiai paveikiamas estetines problemas – mažinti randus po spuogų ir aknės, stabdyti plaukų slinkimą, plikimą, celiulitą, mažinti strijas. Mezoterapija – efektyvi priemonė prieš pigmentaciją, senatvinės dėmes, nuovargio ženklus.

Procedūros odos defektams gydyti su FUSION MESOTHERAPY® – prieš ir po

Yra keli metodai šioms procedūroms atlikti: beadatinė mezoterapija, vadinama radijo dažnių elektroporacija, adatinis volelis, automatinė adatinė sistema, tradicinė mezoterapija. Kiekvienai probleminei indikacijai parenkamos ir taikomos skirtingos mezoterapinės medžiagos ar jų mišiniai: mažos molekulinės masės hialurono rūgštis, organinis silicis, vitaminai A, C, E, antioksidacinės medžiagos, amino rūgštys, augalinė DNR, peptidai, įvairūs augaliniai ekstraktai.

Procedūros odos defektams gydyti su FUSION MESOTHERAPY® – prieš ir po

„Alternatyvius metodus mezoterapijai ir efektyvias produktų formules Jums gali pasiūlyti naują estetinės medicinos koncepciją atstovaujantis ženklas „Fusion Mesotherapy®“, – sako Lina Čepytė, UAB „AESTHETA“ vadovė. „Tai estetinės medicinos produktų prekinis ženklas, siūlantis išskirtinius ir naujausius metodus mezoterapijos procedūroms. Visi „Fusion Mesotherapy®“ linijos produktai yra be jokių konservuojančių medžiagų, taip pat yra be jokių kvapiųjų ar dažomųjų medžiagų. Su šiais produktais atliekamos procedūros yra ne tik efektyvios, tačiau ir maksimaliai saugios. Atliekant mezoterapijos procedūras, reikia būti labai atsargiems ir naudoti tik sterilius produktus, be jokių konservantų ir cheminių medžiagų, tokių kaip dažikliai ir kvapiosios medžiagos. Juk kartu su įvedamomis naudingomis veikliosiomis medžiagomis giliuosius odos sluoksnius pasiekia ir kenksmingos medžiagos“, – pasakoja L. Čepytė.

Procedūros odos defektams gydyti su FUSION MESOTHERAPY® – prieš ir po

„Fusion Mesotherapy®“ medžiagos gali būti naudojamos neadatinės mezoterapijos – elektroporacijos būdu. Tam  naudojamas radijo dažnių elektroporacijos aparatas, skleidžiantis pulsuojančius ir skirtingo intensyvumo radijo dažnius. Elektromagnetinis pulsavimas sukuria trumpalaikius sudirginimus ląstelių membranos struktūroje ir suformuoja joje poras – itin padidėja ląstelių membranų pralaidumas visų rūšių medžiagoms.

Mezoterapinės procedūros gali būti atliekamos adatinių sistemų pagalba: voleliu ar automatine sistema. Šie metodai stimuliuoja kolageno augimą. Po tankaus odos subadymo ribotam laikui suardomas odos apsauginis barjeras, o per atliktus mikrodūrių kanalėlius išoriškai naudojamos medžiagos yra žymiai geriau absorbuojamos į odą. Atlikti tyrimai rodo, kad naudojant adatinę odos sistemą, galima padidinti išorinio naudojimo procedūros efektyvumą bei gauti kolageno augimo efektą.

Procedūros odos defektams gydyti su FUSION MESOTHERAPY® – prieš ir po

„Fusion Mesotherapy®“ procedūras galite atlikti visoje Lietuvoje. Galime rekomenduoti specialistus, baigusius šių procedūrų atlikimo praktinius mokymus“, – sako L. Čepytė.

Mezoterapija – efektyvi priemonė prieš pigmentaciją, senatvės dėmes, nuovargio ženklus. Mezoterapijos procedūras kosmetologai atlieka visoje Lietuvoje. Mezoterapijos procedūras siūlo ir praktinius šių procedūrų atlikimo mokymus baigę „AESTHETA“ specialistai.

„AESTHETA“ estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centre atliekamos įvairios paviršinio ir gilaus veido valymo, kūno odos puoselėjimo procedūros. Centre gydomi spuogai, mažinami randai, atliekamos procedūros prieš odos senėjimą. Siūlomos efektyvios lieknėjimo ir anticeliulitinės programos, odos atjauninimo, galvos odos ir plaukų būklės gerinimo procedūros. Norintieji pailsėti ir atgauti gerą savijautą, kviečiami į SPA procedūras ir atpalaiduojančius kūno masažus.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio