Spausdinti šį puslapį

Masažinė balansinė pagalvėlė SPORTBAY

Masažinė balansinė pagalvėlė SPORTBAY Masažinė balansinė pagalvėlė SPORTBAY

Parduotuvė NuogaKaina.lt pristato masažinę balansinę pagalvėlę „Sportbay®“ balansiniams pratimams ir masažui, reabilitacijai. Ši pagalvėlė  taip pat palengvina sėdėjimą. Ji saugi ir tinkama naudoti įvairaus amžiaus žmonėms.

Masažinės balansinės pagalvėlės „Sportbay®“ paviršius sudarytas iš masažinių taškelių, kurie pagerina kraujo cirkuliaciją bei sumažina raumenų įtampą. Išgaubtos formos balansinė pagalvėlė lavina taisyklingą laikyseną sėdint bei mažina nugaros skausmus. Masažinė balansinė pagalvėlė „Sportbay®“ yra puikus įrankis stabilizuoti stuburo raumenis.

Pagalvėlę galima pripūsti iki jūsų pageidaujamo kietumo. Ji yra labai universali, ją galima naudoti tiek namuose, tiek darbe, tiek kelionėje.

NuogaKaina.lt parduotuvėje jums siūlomas platus sporto inventoriaus pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje rasite prekių aktyviam laisvalaikiui, sportui, poilsiui ir kasdienėms treniruotėms. Taip pat – arbatų, papildų, įvairių aksesuarų, odos gaminių, veiksmo kamerų, prekių sodo bei namų interjerui, tvenkinių priežiūrai.

Internetinės parduotuvės NuogaKaina.lt prekės pristatomos visoje Lietuvoje. Sumokėti už prekes galite grynais pinigais atsiėmus prekes vietoje; tiesioginiu pavedimu banko skyriuje arba prisijungus prie internetinės bankininkystės; debetine ir kreditine kortele; o taip pat „Perlo“ terminaluose, „PayPost“ ir Lietuvos pašto skyriuose, „Maxima“ kasose.

Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio