Spausdinti šį puslapį

Naujausi interjero sprendimai: juodi langų rėmai ir židiniai vonioje

Naujausi interjero sprendimai: juodi langų rėmai ir židiniai vonioje Naujausi interjero sprendimai: juodi langų rėmai ir židiniai vonioje

DECOPOLIS, UAB

Interjero sprendimai, kaip ir drabužių deriniai, paklūsta kasmet besikeičiančioms tendencijoms. Planuojantiems įsirengti naujai įsigytą būstą ar atnaujinti esamą interjerą rekomenduojama pasidomėti naujausiomis interjero tendencijomis. Šiais metais didelis dėmesys skiriamas prabangiam modernumui. Populiaru rinktis 8-ojo dešimtmečio stiliaus baldus, papildyti interjerą netikėtais spalvų sprendimais, grafinėmis detalėmis ir prabangiais dekoro elementais.

Naujausi interjero sprendimai: juodi langų rėmai ir židiniai vonioje

Eksperimentuokite spalvomis

Neapsiriksite paprastas formas derindami su brangiomis medžiagomis arba eksperimentuodami spalvomis. Įsirengiant būstą nereikėtų bijoti kontrastų, tokių kaip juoda/balta, žalia/juoda, rožinė/juoda. Rinkitės oranžinę ar violetinę spalvas, taip pat įvairius rudos atspalvius. Spalvas derinkite ne tik su juoda ar balta, bet paeksperimentuokite jas derindami tarpusavyje, pavyzdžiui, žalią su violetine ar oranžine. Taip atrasite netikėtų spalvinių derinių savo būstui. Taip pat išnaudokite geometrinių formų galimybes: sienas galima dekoruoti grafiniais elementais, geometrinėmis figūromis, juodai baltais piešiniais, nespalvotomis fotografijomis ar grafikos darbais, pabrėžiančiais namų individualumą ir kartu atskleidžiančiais paprastumą.

Prabangos įspūdį suteikia kokybiškos detalės

Paprastoms formoms ir moderniems sprendimams prabangos suteikia kokybiškos detalės ir brangių medžiagų pasirinkimas. Siekdami prabangos rinkitės odą, medį, marmurą, metalą. Varis ir žalvaris gerai dera su marmuru. Siekdami išlaikyti vieningą stilių – langų rėmams, durims ir grindims taip pat reikėtų rinktis medieną, kuri visuomet buvo prabangos ir estetikos simbolis. Medinių langų ir durų centro fenestrum.lt specialistai pateikia kelis patarimus, kuriais vadovaudamiesi langus ir duris išsirinksite pagal naujausias tendencijas, tačiau tuo pačiu neprarasite funkcionalumo ir patogumo.

Mediniai langų rėmai – puikus pasirinkimas

Grafinius patalpų apdailos sprendimus labai puikiai gali papildyti juodi mediniai langų rėmai ar juodos durys. Juodos spalvos rėmai ne tik pagyvina aplinką, bet taip pat suteikia jai prabangos, dramatiškumo ir modernumo. Klasikinis juoda/balta spalvų derinys ne tik atitinka naujausias interjero sprendimų tendencijas, bet taip pat yra nesunkiai derinamas su kitais aplinkos elementais. Siekiant dar labiau pabrėžti ir išryškinti formų geometriją reikėtų rinktis aiškias linijas ir aštrius kampus, o suapvalintų kampų ir vingiuotų ar aptakių linijų reikėtų vengti.

Medienos pasirinkimas siekiant prabangos efekto taip pat labai svarbus. Jeigu tradiciškai langų rėmai ir durys gaminami iš pušies, tai norintiems modernios prabangos reikėtų pasidomėti galimybėmis naudoti kitų rūšių medieną, pavyzdžiui ąžuolą arba raudonmedį. Ši mediena turi kitokią struktūrą ir atrodo kokybiškiau bei prabangiau. Taip pat reikėtų įsitikinti, kad naudojama mediena yra sertifikuota ir aukštos kokybės. Tai leis užtikrinti, kad pasirinktas sprendimas po kelerių metų atrodys taip pat prabangiai ir kokybiškai.

Kokybė lemia ilgaamžiškumą

Modernumas šiuo metu sunkiai atsiejamas nuo energiją taupančių sprendimų, kurie yra itin aktualūs renkantis langus ar duris. Todėl jau seniai dėmesys kreipiamas ne tik į estetinį sprendimo vaizdą, bet ir jo energetinę klasę. Tai galioja iš šildymo sprendimams. Šildymo ir interjero sprendimų centro www.decopolis.lt specialistai įsirengiantiems būstą visuomet siūlo atkreipti dėmesį į produkto kokybę.

Pasirinktos šildymo įrangos kokybė ne tik lemia viso sprendimo saugumą ir vartotojų pasitenkinimą, bet taip pat užtikrina prabangų vaizdą, kadangi kokybiški židiniai ir krosnelės yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų naudojant pažangias technologijas. Pavyzdžiui, moderniuose dujiniuose židiniuose yra realizuota galimybė juos valdyti naudojant programėlę ar distancinį pultą. Tokių funkcijų dažnai pageidauja modernius namus įsirengiantis jaunimas, ar naujovių nebijantys asmenys. Juk malonu šaltą žiemos dieną grįžus po sunkios darbo dienos namo rasti svetainėje rusenantį židinį.

Naujausi interjero sprendimai: juodi langų rėmai ir židiniai vonioje

Netikėtas sprendimas – židinys vonioje

Šildymo sprendimų rinka taip pat neatsilieka nuo naujausių interjero tendencijų ir šiais metais siūlo eksperimentuoti ir nepabijoti židinių įrengti netikėtose erdvėse. Jeigu anksčiau židinys būdavo vienintelis šilumos šaltinis namuose, tai šiuo metu tai labai dažnai yra akcentas, suteikiantis erdvei jaukumo ir prabangos. Technologijos leidžia židinius montuoti pačiose netikėčiausiose erdvėse, tokiose kaip miegamasis, vonios kambarys ar virtuvė. Jeigu dar nesate apsisprendę dėl galutinės židinio buvimo vietos, būtinai apsvarstykite šiuo variantus. Nustebsite, kaip tokie sprendimai pagyvina erdvę ir sukuria aplinką, kurioje malonu, būti, ilsėtis ir leisti laiką su šeima ar draugais.

Pranešimą paskelbė: UAB „Potissimus“

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio