Spausdinti šį puslapį

Plastikiniai kubilai ir jų priedai jaukiam poilsiui

Plastikiniai kubilai ir jų priedai jaukiam poilsiui Plastikiniai kubilai ir jų priedai jaukiam poilsiui

Plastiko gaminiai, UAB

UAB „Plastiko gaminiai“ iš aukšto tankio, kokybiško polipropileno projektuoja ir gamina įvairaus dydžio kubilus bei kitas plastiko detales, kurias privalu įsigyti maudynių entuziastams.

Įmonė klientams siūlo keturių spalvų (melsvos, pilkos, baltos ir juodos) kubilus iš polipropileno bei įvairias plastikines detales.

Plastikiniai kubilai ir jų priedai jaukiam poilsiui

Plastikiniai kubilai lengvai prižiūrimi ir ilgaamžiai

Iš ekologinio, smūgiams atsparaus plastiko (polipropileno) pagamintų kubilų kiekvieną kartą nereikia brinkinti, juos lengva prižiūrėti, jie ilgaamžiai. Kubiluose nesikaupia  nesikaupia įvairios bakterijos.

Plastikinius kubilus galima statyti ant žemės arba pusiau ar pilnai įleidžiant į žemę: lauke, terasoje ar didesniame balkone. Kubilą uždengus jam pritaikytu dangčiu, jis gali virsti stalu ar vieta gėlėms statyti.

UAB „Plastiko gaminiai“ gamina kubilus gali be jokios apdailos arba su natūralaus medžio apdaila, kuri impregnuota pagal pasirinktą spalvą. Jei nenorite savo seno medinio kubilo pakeisti nauju plastikiniu,  pagal senojo kubilo formą bei išmatavimus „Plastiko gaminiai“ gali pagaminti plastikinį įdėklą.

Plastikiniai kubilai ir jų priedai jaukiam poilsiui

Plastikiniai, mediena dengti kubilai – ne tik puikus būdas atsipalaiduoti ar ilsėtis. Kubilus mėgsta aktyvių vandens ir kaitinimosi procedūrų mėgėjai. Įmonės gaminami plastikiniai kubilai gali būti komplektuojami su nerūdijančio plieno ar aliuminio išorinėmis arba vidinėmis krosnelėmis, pajungimais.

Plastikiniai kubilai ir jų priedai jaukiam poilsiui

Plastiko detalės – kad poilsis būtų visavertis

UAB „Plastiko gaminiai“ taip pat projektuoja bei gamina įvairias detales iš sertifikuoto aukšto slėgio plastiko, polipropileno.

Prie pagaminto kubilo papildomai galite įsigyti:

  • Įvairaus dydžio bei formos laiptelius į kubilą;
  • plastikinius dangčius lauko kubilams;
  • ant kubilo krašto uždedamą lentynėlę gėrimams;
  • termopadus su plastikiniu žiedu lauko kubilams.

Plastikiniai kubilai ir jų priedai jaukiam poilsiui

Į  plastikinį kubilą galima montuoti LED apšvietimą ar oro masažo sistemą.

UAB „Plastiko gaminiai“ – ilgametę patirtį turinti, gamybinė įmonė, įsikūrusi Kauno rajone. Kvalifikuoti projektuotojai suprojektuos Jus dominančią talpą, patars, kaip geriau įgyvendinti Jūsų idėją. Gamyboje dirbantys darbuotojai turi daugiau nei 20 m. patirtį gaminant įvairias talpas iš polipropileno, todėl gaminiai pasižymi išskirtine kokybe ir kruopštumu. Įmonės specialistai ne tik projektuoja bei gamina naujus gaminius, bet ir remontuoja viską, kas pagaminta iš polipropileno.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio