Spausdinti šį puslapį

Stogas iš vienų rankų: nuo idėjos iki paskutinio sraigto

Stogas iš vienų rankų: nuo idėjos iki paskutinio sraigto Stogas iš vienų rankų: nuo idėjos iki paskutinio sraigto

INFANTAS, UAB

www.infantas.lt

UAB „Infantas“ nuo 1994 m. specializuojasi plieninių stogų ir sienų dangų pardavimo srityje. Įmonė savo klientams gali pasiūlyti ne tik konkretus stogo ar fasado gaminį arba konstrukciją, bet ir kitus jam reikalingus sprendimus. Taip užsakovas viską – pradedant medžiagomis, konsultacijomis ir baigiant montavimo darbais – gauna iš vienų rankų.

Ketinate atnaujinti stogą? Iš pirmo žvilgsnio viskas atrodo ne taip ir sudėtinga, tačiau netrukus pasipila klausimų lavina. Kaip užtikrinti, kad stogas butų ilgaamžis? Kaip jį tinkamai išmatuoti? Kaip pasirinkti variantą, kuris būtų ne tik funkcionalus, bet ir atitiktų finansines galimybes? Dažniausiai užsakovai, ypač turintys mažiau patirties statybų srityje, dėl to sugaišta nemažai laiko. O galutinis sprendimas būna ne pats geriausias. Būtent šiam rinkos segmentui ir buvo sukurta „Ruukki Express“ paslauga.

Pagrindinis šios paslaugos principas – klientui siūlomas ne tik vienas ar kitas statyboms ar renovacijai reikalingas gaminys, pavyzdžiui, namo stogas ar fasadas, bet ir visos jam reikalingos paslaugos. „Visų pirma klientas paaiškina, ko jam reikia – pavyzdžiui, stogo, namo fasado, lietaus nuvedimo sistemos, palangių, o gal – visko kartu, pasakoja UAB „Infantas“ direktorius Viktoras Citvaras. Tada pageidaujamas objektas išmatuojamas, apskaičiuojamos galimos kliento išlaidos ir sudaroma sąmata. Po to per trumpiausią įmanomą laiką pagaminamos ir pristatomos reikiamos medžiagos, kurios, užsakovui pageidaujant, gali būti ir sumontuojamos“.

Pasak UAB „Infantas“ vadovo, šią paslaugą klientai visoje Lietuvoje jau spėjo įvertinti, nes ji padeda sutaupyti laiko. „Dažniausiai, užsakovas stogo dangą, ar kitą pageidaujamą gaminį (apdailos detalę ar konstrukciją) gauna tuojau pat. Vietiniame sandėlyje visada yra gana platus standartinių gaminių pasirinkimas. Sandėlių atsargos nuolat papildomos plieninių lietaus nuvedimo sistemų komponentais, stogų priedais, įvairių spalvų bei padengimų – poliesterio, PURAL, PUREX – stogo dangomis ir lygia skarda“, – teigė UAB „Infantas“ direktorius.

Taip pat vietiniame sandėlyje galima įsigyti stogo saugos elementų, t.y. sniego užtvarų, stogo kopėčių bei praėjimo takelių (stogo tiltelių).

UAB „Infantas“ nuolat investuoja į modernią įrangą, padedančią teikti kokybiškas paslaugas. „Ruukki Express“ paslauga yra skirta ieškantiems plieninės stogo dangos bei kokybiškų skardos lankstinių: tiek standartinių (kraigai, vėjalentės ir t.t.), tiek užsakomų individualiai (palangės, nestandartinių matmenų vėjalentės ir t.t.), taip pat lygios skardos bei lietaus vandens nuvedimo sistemų. Net ir įsigijus kokybiškas statybos medžiagas ar detales, be profesionalo pagalbos ar patarimo jos gali būti netinkamai panaudojamos.

UAB „Infantas“ specialistai klientams, pasirinkusiems vieną ar kitą gaminį, suteikia išsamias patyrusių specialistų konsultacijas. Iki šiol išlaikanti lyderio pozicijas „Ruukki“ produkcija Lietuvoje žinoma nuo 1996 metų. Skandinaviškas požiūris į kokybę bei klientų aptarnavimo profesionalumas labiausiai ir nulėmė sėkmingą „Ruukki Express“ tinklo plėtrą Lietuvoje.

„Ruukki Express“ – greitai, tiksliai!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio