Spausdinti šį puslapį

Išmanusis LED apšvietimas su Siri

Išmanusis LED apšvietimas su Siri Išmanusis LED apšvietimas su Siri

LEDVANCE atstovybė Lietuvoje

Pradėdama naują apšvietimo sezoną, „LEDVANCE“ išleido specialiai Apple HomeKit sistemai pritaikytą naują „Classic A60“ LED lemputę ir lanksčiąją LED šviesos juostą „Smart+TM“. „Osram“ prekės ženklo lemputė ir lanksčioji šviesos juosta gali būti valdomos balso komandomis naudojant programą Siri arba programėlę Apple Home, ir tam pirmą kartą nereikia atskiro tinklų sietuvo.

„Classic A60“ LED lemputę ir vidaus apšvietimui skirtą lanksčiąją LED šviesos juostą naudotojai gali prijungti prie Apple Home programėlės vos keliais žingsniais. Šviesą įjungti ir išjungti galima naudojant programėlę arba dar paprasčiau – programą Siri. Puiki žinia ta, kad standartinėms funkcijoms palaikyti nereikalingas tinklų sietuvas ar tiltas. Naudojant Apple TV ar iPad (iOS 10 ar vėlesnę versiją) kaip šakotuvą, šviesas galima valdyti nuotoliniu būdu arba nustatyti, kad būtų reguliuojamos automatiškai.

Vakaras. Įsivaizduokite, sėdite ant sofos, žiūrite savo mėgstamą laidą ir bandote atsipalaiduoti. Tačiau koridoriuje ir virtuvėje dega šviesa. Tad patogiai įsitaisyti ir atsikvėpti dar negalite. Dėl naujai sukurtų tik Apple HomeKit sistemai skirtų dviejų produktų iPhone, iPad ir Apple Watch naudotojams nuo šiol nebereikės keltis ir eiti išjungti šviesos. Prijungti naują „Osram“ prekės ženklo „Classic A60“ LED lemputę ir lanksčiąją LED šviesos juostą „Smart+TM“ prie įdiegtos programėlės Home itin paprasta. Naudojant Home ar Siri, lemputes galima reguliuoti po vieną, grupėmis (jeigu norima sukurti tam tikrą aplinką) ir net automatiškai.

Dažniausiai naudojamoms funkcijoms – įjungti, išjungti ar pritemdyti šviesą, keisti šviesos spalvas – nereikalingas atskiras tinklų sietuvas ar tiltas. Apšvietimą galima individualiai pritaikyti pagal nuotaiką ar progą: vos per kelias sekundes svetainę galima paversti darbo kambariu ar jaukiu namų kino teatru. Duomenys perduodami per Bluetooth.

Dar daugiau funkcijų Apple TV ir iPad naudotojams

Apple TV ir iPad naudotojai gali pasinaudoti visomis abiejų produktų funkcijomis. Kadangi šviesas galima patogiai valdyti esant kelyje, darbe ar atostogaujant, nebereikia kamuotis dėl klausimo „Ar išjungiau šviesą virtuvėje?“. Taip pat galima sukurti individualiąsias jungtis tarp įvairių HomeKit įrenginių (if this, then that – jei taip, tada šitaip (IFTTT). Tai leidžia, pavyzdžiui, automatiškai įjungti šviesą vos nusileidus išmaniosioms žaliuzėms.

Patogumas ir elektros energijos taupymas – „du viename“

„Classic A60“ LED lemputė su E27 sriegiu yra naujausia 60 vatų atitinkanti lemputė, kurios spalvinę temperatūrą galima reguliuoti nuo 2700 iki 6500 kelvinų. Tai padeda taupyti elektros energiją ir kurti malonią atmosferą namuose. Lanksčiosios LED šviesos juostos RGBW valdiklis leidžia rinktis iš daugiau nei 16 mln. šviesos spalvų. Lipnias lanksčiąsias juostas galima sujungti į vieną ir sudaryti iki 600 cm šviesos juostą, kurią galima įrengti bet kurioje namų vietoje.

Išmanusis LED apšvietimas su Siri

Su HomeKit sistema veikianti „Classic A60“ LED lemputė iš „LEDVANCE“ su 16 mln. spalvų ir E27 sriegiu atitinka 60 vatų stiprumo lemputę.

Išmanusis LED apšvietimas su Siri

 

Su HomeKit sistema veikianti LED juosta iš „LEDVANCE“ su 16 mln. spalvų gali būti sujungta į 600 cm ilgio juostą, kurią galima įrengti bet kurioje namų vietoje.

APIE „LEDVANCE“

„LEDVANCE“, turinti daugiau nei 9000 darbuotojų ir veikianti daugiau nei 120 šalių, yra viena pirmaujančių apšvietimo produktų, skirtų profesionaliam naudojimui ir mažmeniniams pirkėjams, tiekėjų pasaulyje. Kilusi iš apšvietimo produktų gamintojos OSRAM, GmbH, „LEDVANCE“ siūlo pažangias LED lemputes, standartinius LED šviestuvus, išmanias, tinklines sistemas išmaniesiems namams ir pastatams, taip pat tradicinius šviesos šaltinius. Nuo 2017 m. „LEDVANCE“ priklauso konsorciumui, kuriam vadovauja strateginis investuotojas „IDG Capital“. Kiti konsorciumo nariai – pirmaujanti Kinijos apšvietimo produktų įmonė MLS ir finansinis investuotojas Yiwu. Remdamasi sutartimi su „OSRAM“, „LEDVANCE“ ir toliau savo gaminiams naudos patikimus prekės ženklus „OSRAM“ ir „SYLVANIA“ (JAV ir Kanadoje).

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio