Spausdinti šį puslapį

Nestandartinių rankšluosčių džiovintuvų gamyba

Nestandartinių rankšluosčių džiovintuvų gamyba Nestandartinių rankšluosčių džiovintuvų gamyba

UAB „Elonika“ gamina vandeninius ir elektrinius rankšluosčių džiovintuvus, skirtus vonios kambariui ar virtuvei. Įmonė vandeninius rankšluosčių džiovintuvus – gyvatukus ir kopėtėles – gamina pagal specialius užsakymus.

Kilpiniai gyvatukai gali būti iki 1 metro pločio, o atstumą tarp pajungimo centrų galima padidinti arba sumažinti 30 mm nuo įmonės standartinių matmenų.

Kopėtėlių tipo rankšluosčių džiovintuvai gaminami  pageidaujamo pločio, o aukštį rekomenduojama pasirinkti iš standartinių: 655 mm, 870 mm, arba 1200 mm. Jei kopėtėlės  buvo pajungtos įstrižai, „Elonika“ gali pagaminti tokio pat aukščio kopėtėles. Laikiklių vietos, jei tik yra įmanoma, yra pritaikomos taip pat pagal buvusias vietas.

Nestandartinių rankšluosčių džiovintuvų gamyba

Gyvatukus ir kopėtėles įmonė gali padengti blizgančia chromo danga arba nudažyti milteliniu būdu bet kokia RAL paletės spalva. Taip pat ta pačia danga ar spalva padengiamos ar nudažomos ir pajungimo detalės bei armatūra.

UAB „Elonika“, kaip uždaroji akcinė bendrovė buvo įregistruota 1990 metais. Nuo 1994 metų pagrindinė UAB „Elonika“ gaminama produkcija yra vandeniniai ir elektriniai rankšluosčių džiovintuvai – gyvatukai ir kopėtėlės bei teikiamos galvanikos paslaugos: metalinių ir plastmasinių detalių galvaninis padengimas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio