Spausdinti šį puslapį

Kontaktiniai lęšiai – platus pasirinkimas optikoje ŽIŪRA

Kontaktiniai lęšiai – platus pasirinkimas optikoje ŽIŪRA Kontaktiniai lęšiai – platus pasirinkimas optikoje ŽIŪRA

Akių klinika ŽIŪRA, UAB

Optikoje „Žiūra“ rasite ne tik platų akinių rėmelių bei apsauginių akinių nuo saulės pasirinkimą, bet ir kontaktinius lęšius. Optikoje prekiaujama populiariausių firmų kontaktiniais lęšiais.

Kiekvienas galės išsirinkti tinkamą variantą. Kontaktiniai lęšiai gali būti išimami kiekvieną vakarą, nešiojami savaitę arba net ištisą mėnesį. Jų galiojimo laikas gali būti nuo vienos dienos iki metų. Žmonėms, turintiems astigmatizmą, cilindrinius akinius gali pakeisti asferiniai arba toriniai kontaktiniai lęšiai.

Spalvoti kontaktiniai lęšiai ne tik paryškina arba pakeičia akių spalvą, bet ir gali koreguoti regėjimą.

Proteziniai kontaktiniai lęšiai – tai kosmetiniai lęšiai, grąžinantys akims įprastinę išvaizdą. Be kontaktinių protezinių lęšių, optikoje „Žiūra“ gali būti pagaminti individualūs akinių protezai. Čia atvyksta garsiausi Europoje akinių gamintojai Valdis ir Gatis Valters.

Optikoje „Žiūra“ taip pat rasite visas kontaktinių lęšių priežiūros priemones: konteinerius, baltymus šalinančius tirpalus.

Optikos darbuotojai pirmą kartą užsisakančius ir pradedančius nešiotojus apmoko, kaip įsidėti ir išsiimti kontaktinius lęšius, instruktuoja kaip juos prižiūrėti.

Perkantiems kontaktinius lęšius optikoje „Žiūra“, gydytojo konsultacija ir lęšių parinkimas – nemokamai.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio