Spausdinti šį puslapį

Langų apsauga nuo įsilaužimų – paprasta ir efektyvu

Langų apsauga nuo įsilaužimų – paprasta ir efektyvu Langų apsauga nuo įsilaužimų – paprasta ir efektyvu

HIPERIONAS, UAB

www.hiperionas.lt

UAB „Hiperionas“ siūlo apsaugoti savo būstą ir įsigyti lango apsaugą nuo įsilaužimų. Tai mechaninės lango varsčios iš lauko pusės, vadinamasis lango saugas, kuris užtikrins, kad vagys neturės galimybės patekti į būstą per standartinį plastikinį langą.

Langų apsauga nuo įsilaužimų

Lango saugas – tai paprasta, bet efektyvi langų apsaugos priemonė. Jis valdomas lengvu rankos judesiu, pasukant ant lango rėmo blokuojančias užsklandas. Vienas lango saugas atlaiko 1800 kg spaudimą, ant vieno lango montuojama 4 tokie saugai, o ant durų 6 saugai.

Plastikinis langas pirmame aukšte yra silpniausia vieta, per kurią nesudėtinga patekti į būstą ir per jį galima daug greičiau ir saugiau pasišalinti, nei išlaužus šarvuotas duris laiptinėje.

Būstai dažniausiai apiplėšiami per ilgiuosius savaitgalius ir atostogas, kai namų šeimininkai būna išvykę, o apsaugos tarnybos atvyksta tik suveikus signalizacijai greičiausiai per 2 minutes. Vidutinio sudėjimo vagis standartinį PVC langą  išlaužia per 6 sekundes taigi, kol atvyks apsauga, jam lieka dar mažiausiai 1 minutė ir 54 sekundės pavogti tai, kas vertingiausia.

Pagal duomenis, kaimynų sauga Lietuvoje yra žemiausio lygio tarp Europos Sąjungos valstybių. Todėl tikėtis pagalbos iš kaimynų neverta.

Nei vienas plastikinių langų gamintojas neprisiima asmeninės atsakomybės už išlaužtus langus, todėl PVC langai gaminami su apkaustais, kurie tik simboliškai apsaugo nuo įsilaužimo. Visos specialios plastikinių langų apsaugos sistemos (įsilaužimui atspari furnitūra, žaliuzės, grotos) yra ganėtinai brangios.

Todėl įmonės „Hiperionas“ siūlomas lango saugas – efektyvi ir nebrangi priemonė nuo įsilaužimų.

„Hiperionas“ asortimente platus įvairios paskirties durų, šarvuotų durų, pirties ir saunų durų, spynų bei rankenų pasirinkimas. Įmonė gamina metalinius vartus, siūlo platų stiklų asortimentą, atlieka stiklo pjovimo, stiklo paketų gamybos ir keitimo paslaugas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio