Spausdinti šį puslapį

Proteinas sportuojantiems – grynas išrūgų baltymas HEALTHY CHOICE

Proteinas sportuojantiems – grynas išrūgų baltymas HEALTHY CHOICE Proteinas sportuojantiems – grynas išrūgų baltymas HEALTHY CHOICE

Sportuojantiems ir gyvenantiems sveiką gyvenimo būdą geriausias pasirinkimas yra proteinas „HEALTHY CHOICE“. Tai itin aukštos kokybės išrūgų baltymas, sukurtas išsaugant aukštą baltymų biologinę vertę. „HEALTHY CHOICE“ yra puikaus skonio ir tinkamas vartoti keletą kartų per dieną. Šį proteiną galite įsigyti internetinėje parduotuvėje nuogakaina.lt.

Baltymai vaidina pagrindinę struktūrinę rolę gyvuose organizmuose, jie yra raumenų sudėtinė dalis. Tai antras pagal gausumą ir svarbą organizmo komponentas po vandens. Sveiko organizmo palaikymui būtina kasdieninė baltymų porcija. Išrūgų baltymai yra labai svarbūs mitybos požiūriu, nes jie yra lengvai įsisavinami bei turi subalansuotą amino rūgščių sudėtį.

100% grynas, tirpus išrūgų baltymas „HEALTHY CHOICE“ gaminamas iš aukščiausios rūšies išrūgų baltymų koncentrato, kuriame yra daugiau kaip 80% baltymų. Proteinas yra išgaunamas ultra mikrofiltracijos būdu, todėl baltymas lieka nepakitusios struktūros ir išsaugojęs daugumą natūralių sudėtinių dalių. Tai kokybiškiausias išrūgų baltymas, kuriame išlieka alfa laktoalbuminas ir glikomakropeptidai, gerinantys virškinimą, įvairių mineralinių medžiagų įsisavinimą.

Proteinas „HEALTHY CHOICE“ – puikiausias pasirinkimas sportuojantiems ar siekiantiems sulieknėti. Šis išrūgų baltymas atlieka svarbų vaidmenį sportininkų „lieso" raumens ir jėgos augime. Jis padeda auginti ir išsaugoti raumenų masę, yra svarbus energijos šaltinis, palaiko normalią kaulų būklę ir gerina bendrą darbingumą.

Šio tirpaus išrūgų baltymo gamybos procese naudojamos pažangiausios gamybos technologijos bei laboratorijų įranga

 

Proteinas Healthy Choice

„HEALTHY CHOICE“ proteino pranašumai

Proteinas „HEALTHY CHOICE“ yra pagamintas Lietuvoje iš Lietuvos ir kitų Baltijos valstybių tiekėjų tiekiamo pieno.

Proteinas „HEALTHY CHOICE“ yra aukštos biologinės vertės ir gero įsisavinimo.

Vienoje proteino porcijoje yra daugiau kaip 80 procentų baltymų.

Turtingas aminorūgščių kompleksas: porcijoje yra 6 g šakotos grandinės aminorūgščių (BCAA), daugiau negu 5 g glutamino ir jo pirmtakų vienoje porcijoje.

Proteine „HEALTHY CHOICE“ nėra saldiklių, dažiklių ir skonio priedų.

Proteino „HEALTHY CHOICE“ sudėtyje nėra aspartamo ir papildomai įdėto cukraus.

Produktas yra itin gero skonio.

Proteinas atlieka svarbų vaidmenį sportininkų „lieso" raumens ir jėgos augime bei aprūpina organizmą baltymais, kurie yra nepakeičiami raumenų veiklai.

Proteinas yra svarbus normaliai kaulų būklei palaikyti.

Proteinas „HEALTHY CHOICE“ gerina bendrą darbingumą.

Proteinas „HEALTHY CHOICE“ yra tinkamas sportininkams, vegetarams ir išrankiems vartotojams.

Proteinas „HEALTHY CHOICE“ lengvai tirpsta vandenyje, sultyse arba piene.

Internetinės parduotuvės NuogaKaina.lt prekės pristatomos visoje Lietuvoje. Sumokėti už prekes galite grynais pinigais atsiėmus prekes vietoje; tiesioginiu pavedimu banko skyriuje arba prisijungus prie internetinės bankininkystės; debetine ir kreditine kortele; o taip pat „Perlo“ terminaluose, „PayPost“ ir Lietuvos pašto skyriuose, „Maxima“ kasose.

Kokybė ir gera kaina internetinėje parduotuvėje NuogaKaina.lt neišskiriamos.

Dėl platesnės informacijos kreipkitės telefonu 8 639 33 900 arba el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio