Spausdinti šį puslapį

Namai iš polistirolo blokelių ARGISOL - modernus ir ekonomiškas būstas

Namai iš polistirolo blokelių ARGISOL - modernus ir ekonomiškas būstas Namai iš polistirolo blokelių ARGISOL - modernus ir ekonomiškas būstas

Biltekana, UAB

Atestuota statybos bendrovė UAB „Biltekana“ orientuojasi į modernias ir ekonomiškas statybos sistemas, todėl savo užsakovams siūlo namų statybą iš „Argisol“ polistirolo blokelių. Statybos su „Argisol“ blokeliais vykdomos greitai, paprastai, už palankią kainą. „Argisol“ – technologiškai pažangi statybos sistema masyvioms sienoms garantuoja tobulą sieną techniniu ir statybų fizikos atžvilgiu. Dėl šių savybių „Argisol“ blokelius jau daugelį metų gyvenamųjų ir daugiaaukščių statinių statybai rekomenduoja projektuotojai ir statybininkai.

Namai iš polistirolo blokelių ARGISOL

„Argisol“ polistirolo blokelių privalumai:

Greitas, paprastas ir ekonomiškas blokelių montavimas. Esminis betoninės konstrukcijos su apvalkalu privalumas yra mažesnė darbų atlikimo kaina: ši kaina yra maždaug 1/3 įprastinės darbų kainos. Tokią kainą nulemia ypatingai lengva statyba: sujungimų elementai užtikrina tinkamą ir vertikalų sumontavimą net ir tuo atveju, kai statybą atlieka nekvalifikuoti darbuotojai, o mažas neužpildytų konstrukcinių elementų svoris iš esmės palengvina statybos darbus. Palyginus su mūrinėmis sienomis, „Argisol“ apvalkalo elementus galima sumontuoti ir užpildyti betonu per trumpiausią laiką. Be to, statybos sistemos „Argisol“ kaina palankesnė, palyginus su tradiciniais statybos metodais.

Namai iš polistirolo blokelių ARGISOL

„Argisol“ visada garantuoja mažas statinio energijos sąnaudas. Įprastiniai statybos metodai neatitinka griežtų šilumos izoliacijos reikalavimų, jeigu nenaudojamos papildomos šilumos izoliacijos priemonės. Naudojant „Argisol“ blokelius, turinčius „Neopor“ apvalkalą abiejose pusėse, pasiekiamas ypatingai geras U – koeficientas 0,27 W/m²K. „Argisol“ užtikrina optimalią šilumos ir garso izoliaciją, panaudojant tik 25 cm storio sienas. Tokiu būdu jūs gaunate papildomą gyvenamąjį plotą! Jeigu patalpos plotas 100 m², tai plotas, palyginus su 36,5 cm storio mūrine siena, padidėja 4,5 m².

Namai iš polistirolo blokelių ARGISOL



Malonus gyvenamasis klimatas ir puiki garso izoliacija. Vidinė sienų izoliacija užtikrina tik maždaug 1ºC sienos paviršiaus ir patalpos oro temperatūrų skirtumą. Dėl to praktiškai nėra temperatūrų skirtumo sukeliamo oro judėjimo. Tuo pačiu garantuojama maloni savijauta bet kuriuo metų laiku – ir vasarą, ir žiemą. Masyvia betonine šerdimi pasiekiama puiki garso izoliacija R’w = 45 dB: garantuojamas ramus gyvenimas.

Namai iš polistirolo blokelių ARGISOL



Projektuokite kūrybiškai. „Argisol“ statybinius elementus galima sutrumpinti 2,5 cm rastru, naudojantis paprasčiausiu pjūklu. Platus „Argisol“ specialių statybinių elementų asortimentas (kampo, kampiniai ir šarniriniai statybiniai elementai) garantuoja konstrukcijos pritaikymą bet kokios formos planui.

Namai iš polistirolo blokelių ARGISOL



„Argisol“ – greita ir kūrybiška statyba už palankią kainą!

„Argisol“ – paprasta, universalu, pritaikyta ateičiai!

Namai iš polistirolo blokelių ARGISOL

UAB „Biltekana“ atlieka visus statybos darbus pradedant pamatais ir baigiant vidaus apdaila bei raktų įteikimu užsakovui. Bendrovės meistrams yra svarbiausia, kad pastatytas namas būtų jaukus, šiltas ir ekonomiškas. Įmonė šiltina pastatus, vykdo jų renovaciją, atlieka pilną pastatų vidaus bei lauko apdailą, santechnikos, elektros, vėdinimo ir ventiliacijos sistemų įrengimo darbus. „Biltekana“ siūlo lanksčias sąlygas, maksimaliai atsižvelgia į kliento pageidavimus ir konsultuoja visais statybų klausimais.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio