Spausdinti šį puslapį

Auskarų vėrimas – studijos MODUS profesionalų rankose

Auskarų vėrimas – studijos MODUS profesionalų rankose Auskarų vėrimas – studijos MODUS profesionalų rankose

UAB PENKTADIENIS, studija Modus

Tatuiruočių studijos „MODUS“ meistrai profesionaliai atlieka visas auskarų vėrimo (pirsingo) rūšis. Studija suteikia konsultavimo ir pagalbos paslaugas įvėrimo vietos gijimo laikotarpiu, teikia individualias rekomendacijas apie auskaro įvėrimo vietos priežiūrą. Studijoje „MODUS“ papuošite savo kūną auskarais su profesionalų pagalba.

Auskarų vėrimas

Auskarų vėrimą atlieka profesionalus meistras, kuris žino visus saugius taškus ant kūno, į kuriuos galima verti auskarus nežalojant žmogaus sveikatos. Auskaro vėrimas į bambą, antakį, liežuvį, lūpą, ausį atliekamas tik vienkartinėmis adatomis.

Studija „MODUS“, jei klientas pageidauja, suteikia nemokamą nuskausminimą. Studija garantuoja greitą gijimą. Vaikams auskarai veriami į abi ausis vienu metu, taip sukeliant mažiau streso vaikui.

Auskarų vėrimas

Ką reikia žinoti įsivėrus auskarą?

  • Vėrimo vietą rekomenduojama dezinfekuoti 3% vandenilio peroksidu šiek tiek judinant auskarą, jo nenusiimant. Vandenilio peroksidą galima nusipirkti vaistinėje.
  • Po ausies vėrimo 2-3 dienas negalima plauti plaukų, šampūnas neturi patekti į vėrimo vietą.
  • Kol vyksta gijimo procesas, prieš liečiant auskarą, reikia pasirūpinti, kad rankos būtu švarios.

Auskarų vėrimas

Studija „MODUS“ – viena pirmųjų įkurtų tatuiruočių salonų Vilniaus mieste. Nuo 1998 m. iki šiol „MODUS“ vykdo veiklą tatuiruočių atlikimo, auskarų vėrimo, ilgalaikio makiažo bei grožio paslaugų mokymų srityse. Per savo veiklos metus studija pelnė gerą vardą ir pripažinimą, yra daugkartiniai įvairių tatuiruočių ir auskarų vėrimo festivalių dalyviai, nugalėtojai ir prizininkai.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio