Spausdinti šį puslapį

Dažai SADOLIN EASYCARE – atsparūs nešvarumams ir drėgmei

Dažai SADOLIN EASYCARE – atsparūs nešvarumams ir drėgmei Dažai SADOLIN EASYCARE – atsparūs nešvarumams ir drėgmei

Įmonė „Spalvų sala“ prekiauja dažais, lakais, klijais ir kitomis statybinėmis medžiagomis. Šį kartą įmonė pristato sienų dažus „Sadolin Easycare“. Šie matiniai dažai dėl savo ypatingo paviršiaus atstumia nešvarumus, todėl namų sienas valyti bus paprasta.

Dėl dažuose esančio vaško dažytas paviršius atstumia skystį ir purvą, o ant paviršiaus likusius nešvarumus lengva nuvalyti drėgna šluoste. Naujųjų dažų paviršius su vandenių nesudaro cheminių jungčių, todėl ant jo patekę nešvarumai nuteka ir ant paviršiaus lieka tik pavieniai lašeliai. Kadangi lašelio ir pagrindo sąlyčio plotas mažas, tokį paviršių labai lengva nuvalyti drėgna šluoste. Nudažius namų sienas „Sadolin Easycare“ dažais jas valyti bus gerokai lengviau.

Matiniai „Sadolin Easycare“ dažai padengia paviršių daugiau kaip 10 kartų patvaresniu apsauginiu sluoksniu. Todėl šiuos dažus galime rekomenduoti gyvenamųjų ir vaikų kambarių, virtuvių, prieškambarių ir koridorių, taip pat viešų patalpų (mokyklų, vaikų darželių) paviršiams, kurie turi būti dažnai valomi.

UAB „Spalvų sala“ siūlo didelį dažų ar tinkų spalvos pasirinkimą. Įmonėje dirba kompetentingi pardavėjai, teikiantys profesionalias konsultacijas. Kiekvienam klientui siūlomi individualūs problemos sprendimai ir kainos pasiūlymai.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio