Spausdinti šį puslapį

Pirties gaminiai. Natūralių medvilnės, lino ar vilnos gaminių pirčiai nauda

Pirties gaminiai. Natūralių medvilnės, lino ar vilnos gaminių pirčiai nauda Pirties gaminiai. Natūralių medvilnės, lino ar vilnos gaminių pirčiai nauda

NAMŲ TEKSTILĖ, UAB

Pirties gaminiai. Natūralių medvilnės, lino ar vilnos gaminių pirčiai nauda. Tekstilės gaminiai pirčiai - natūralių medžiagų tekstilės gaminiai, gaminami Lietuvoje, įmonės UAB "Namų tekstilė", džiugina ne tik Lietuvos, bet ir užsienio klientus, pasiilgusius natūralios medvilnės, lino ar vilnos gaminių. Kodėl verta rinktis natūralios medžiagos prijuostes, kepurėles ar rankšluosčius pataria UAB "Namų tekstilė". 

Pirtis – pats geriausias laisvalaikio praleidimo būdas blogai nuotaikai ir protiniam nuovargiui pašalinti. Kiekvienas žinome, kad pirtyje suintensyvėja širdies ir kraujagyslių darbas, kvėpavimas padažnėja ir pagilėja, sumažėja dirglumas ir išnyksta emocinė įtampa.

Tam, kad teikiami pirties malonumai būtų įsimintini, privalote nepamiršti su savimi turėti vantą, pirties kepurę, rankšluostį, pirties prijuostę, muilą, šampūną, plaušinę, nedidelį rankšluostį (pasėstę) pasikloti garinėje, šlepetes, masažinį šepetį ar kempinėlę, o prisiekęs pirtininkas niekada nepamirš ir pirštinių, apsaugančių plaštakas nuo karšto garo ir neleidžiančių vantoms sutrinti pūslių. Be visų šių reikmenų, kuriuos gamina ir siūlo UAB "Namų tekstilė" įmonė, nepamirškite einant į pirtį su savimi turėti ir gerą nuotaiką, už durų paliekant visus rūpesčius ir vargus.

Prijuostė pirčiai. Kiekvienam, mėgstančiam pirtį, vienas iš svarbesnių ir reikalingų reikmenų yra pirties prijuostė. Estetinis maudynių vaizdas, patogumas ir drėgmės sugėrimas būtinas. Lino su medvilne pirties prijuostės tinka labiau mėgstantiems ir vertinantiems natūralumą, kuris neatsiejamas nuo rąstinių pirties sienų ar savo rankomis rištų vantų.

Pirties prijuostes iš grynos medvilnės siuvame įvairių spalvų. Jos puikiai sugeria drėgmę, stilingai atrodo, tinka ne vien pirčiai, bet ir susisupti nusiprausus duše ar vonioje.

Savo klientams siūlome: vyriškas ir moteriškas prijuostės. Galite rinktis iš: 50% Linas  / 50% Medvilnė arba 100% Medvilnė

Kepurėlės pirčiai:  Kepurės paskirtis – neperkaisti, apsaugant viršugalvį ir ausis nuo karštų garų. Mes gaminame įvairių ir kiekvienam pagal skonį: veltines, linines ir medvilnines. Paprasčiausia kepurė su linksmu užrašu gali tapti pagrindiniu geros nuotaikos užtaisu visai susirinkusiai kompanijai. Ne veltui mūsų senoliai sakydavo, kad pirtyje paliekama visa susikaupusi bloga nuotaika.

Kepurėles: 100% Vilna,  50% Linas /  50% Medvilnė arba 100% Medvilnė

Rankšluosčiai pirčiai. Vienas iš naudingiausių pirties malonumų yra masažas. Masažuotis rekomenduojama išsivanojus ir apsiprausus po šiltu dušu. Šiai, energijos teikiančiai, procedūrai siuvame masažinius rankšluosčius, kurių lininis pluoštas pasižymi antialerginėmis savybėmis.

Rankšluosčiai: 75% linas, 25% medvilnė;  100% Linas;  50% Linas / 50% Medvilnė

Kiti gaminiai pirčiai: Kitos, reikalingos pirtyje smulkmenos, yra gobtuvai, plaušinės, šlepetės ir masažinės kempinėlės. Moterys gobtuvą naudoja ne vien pirtyje, kad apsaugoti galvą ir plaukus nuo perkaitimo, jis reikalingas kasdien išsitrinkus plaukus, kaip rankšluostis jų nusausinimui. Masažinė kempinėlė nepamainomas pagalbininkas medaus ir druskos įtrynimams, sausiems masažams ar šiaip prausimuisi duše.

gaminiai-pirciai

Įmonės UAB "Namų tekstilė" veikla, tai įvairių tekstilės gaminių, kurių pagrindą sudaro natūralus pluoštas (pvz.: natūrali avies vilna, linas ar medvilnė) gamyba.

UAB “Namų tekstilė” pradėjo savo veiklą nuo 2003 m. spalio mėn. Šiandieną 60 % visų UAB “Namų tekstilė” klientų sudaro viešbučiai, ligoninės, darželiai ir kitos įmonės. Pagal jų užsakymus siuvame patalynę, rankšluosčius ir kitus gaminius, kurių sudėtis 100% medvilnė. Išrankių klientų pageidavimu siuvame patalynę ir iš lininio audinio, gofruotos medvilnės ar satino. Prie plataus patalynės asortimento siūlome lovatieses bei užtiesalus. Vėsesnį vakarą galime pasiūlyti susisupti į natūralios vilnos pledą ar tiesiog užsivilkti šiltą liemenę arba skraistę. Vis labiau populiarėjant pirtims, galime pasiūlyti pirčiai skirtų aksesuarų: pirties prijuosčių, kepurių, chalatų, plaušinių, pasėsčių, įvairių rankšluosčių ir t.t.

Pagal užsakovo pageidavimą siuvinėjame, gaminame namams reikalingų ir jaukumo teikiančių smulkmenų: dekoratyvinių pagalvėlių, lino rožių, pintų ir austų takelių, staltiesių, servetėlių...

UAB “Namų tekstilė” – visi tekstilės gaminiai Jums ir Jūsų namams...

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio