Spausdinti šį puslapį

Technologinių procesų automatizavimas – populiarus tarp įvairių verslo šakų

Technologinių procesų automatizavimas – populiarus tarp įvairių verslo šakų Technologinių procesų automatizavimas – populiarus tarp įvairių verslo šakų

AUTOMATIZAVIMO SPRENDIMAI, UAB

autsprendimai.lt

UAB „Automatizavimo sprendimai“ – bendrovė dirbanti technologinių procesų automatizavimo, kontrolės ir valdymo sistemų kūrimo, diegimo srityse. Automatizavimas vis sparčiau skverbiasi į įvairias verslo šakas.  Gerindamos produktų, paslaugų kokybę įmonės automatizuoja tik naujai statomus, bet atnaujina ir senus įrenginius. Siekdami sutaupyti ar išvengti nemalonių staigmenų, automatizacija domisi ir individualių namų ar butų savininkai.

Technologinių procesų automatizavimas

Automatizacijos srityje Lietuva neatsilieka nuo kitų pasaulio šalių. Automatizavimas populiarėja tarp fizinių asmenų, bet pagrindiniai įmonės „Automatizavimo sprendimai“ klientai  išlieka žemės ūkio, vandentvarkos ir pramonės įmonės.

Įmonė „Automatizavimo sprendimai“ dirba ne tik su didelėmis bendrovėmis, bet ir mažesniuose objektuose. Ji diegia apsaugos, priešgaisrinės signalizacijos, vaizdo stebėjimo sistemas ir šį darbą atlieka kitaip negu kitos įmonės.

Įmonė į projektą žiūri plačiau ir, jeigu klientas nori apsaugoti turtą, rekomenduoja įdiegti ne tik signalizaciją, bet ir kitas pagalbines priemones. Tiems, kurie nori apsaugoti savo ir kaimynų patalpas nuo vandentiekio avarijos ar dujų nuotėkio, siūloma sistema, kuri automatiškai padeda išvengti tokių avarijų. Išėjus iš namų ir įjungus signalizaciją klientai gali būti tikri, kad prakiurę vamzdžiai neužpils jų ir keliais aukštais žemiau esančių butų – esant reikalui sistema automatiškai uždaro visus vamzdžius.

Technologinių procesų automatizavimas

„Automatizavimo sprendimai“ dirba technologinių procesų automatizavimo, kontrolės ir valdymo sistemų kūrimo, diegimo srityse. Nuolatinis augimas, atsinaujinimas ir verslo dinamiškumas lėmė bendrovės pripažinimą „Gazelė 2013“ ir „Gazelė 2014“ apdovanojimuose, gauti įvertinimai „Stipriausi Lietuvoje 2011-2013“, „Stipriausi Lietuvoje lyderiai 2015“ ir „Stipriausi Lietuvoje lyderiai 2016“, o tai liudija, kad UAB „Automatizavimo sprendimai“ yra pripažinta viena iš sėkmingiausiai dirbančių ir sparčiausiai augančių Lietuvos įmonių.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio