Spausdinti šį puslapį

Kokybiška dantų priežiūra – svarbi kasdienė procedūra

Kokybiška dantų priežiūra – svarbi kasdienė procedūra Kokybiška dantų priežiūra – svarbi kasdienė procedūra

ANGITIA, UAB, odontologijos klinika. Dantų implantavimas, protezavimas ir visos odontologo (stomatologo) paslaugos

angitia.lt

www.dantu-implantai.info

www.dantu-protezavimas.info

www.dantu-implantavimas.info

Odontologijos klinika UAB „Angitia“ teikia profesionalias dantų priežiūros paslaugas ir konsultacijas. Klinikos odontologai pasižymi aukšta kvalifikacija, atsakomybe ir patirtimi.

Kruopšti kasdienė dantų priežiūra svarbi dantų išsaugojimo sąlyga. Dantų atkūrimui ir gydymui dažniausiai skiriama daugiau lėšų ir laiko, nei jų kasdienei priežiūrai. Pajutus dantų skausmą reikia laiku kreiptis į odontologą. Taip pat nereikėtų rinktis mažiau kainuojančių plokštelinių dantų protezų vietoj dantų implantų, nes tai gali sukelti papildomų nepatogumų.

Kokybiška dantų priežiūra

Jeigu kokybiška burnos ir dantų priežiūra ir tuo pačiu savo sveikatą ir dantis tausojantis gyvenimo būdas taptų savaime suprantami, dalis žmonių net nežinotų, kas yra dantų skausmas, dantų protezai arba dantų implantai. Todėl natūralu, kad dantims reikia kasdienės priežiūros.

Nors išsaugoti nuosavus dantis palankiau ir paprasčiau, nei juos atkurti, tačiau dantų ir burnos ertmės priežiūra, kaip ir bet kurios kitos mūsų kūno dalies reikalauja žinių, kasdienio dėmesio ir šiek tiek laiko.

Kokybiška dantų priežiūra

Įsidėmėtina, kad kokybiška dantų priežiūra nėra vien tik dantų šepetėlis ir dantų pasta H2

  • Dantų pastos antimikrobinis veikimas trunka apie 10 minučių.
  • Vien tik dantų šepetėliu ir dantų pasta įmanoma pašalinti iki 25% mikroorganizmų; kita dalis lieka tarpdančiuose ir burnos gleivinėje.
  • Nepašalinti iš tarpdančių maisto likučiai, apnašos, seilės ir bakterijų veikla – dantų akmenų kaupimosi garantija.
  • Laiku ir profesionaliai nenuvalius dantų akmenų, gresia dantenų uždegimas ir parodontozė.
  • Laiku nepastebėjus ar nepradėjus gydyti parodontozės, dažnai nelieka dantų.

Odontologijos klinikos „Angitia“ profesionalios konsultacijos visais kokybiškos dantų priežiūros klausimais, efektyvus dantų ėduonies plitimo sustabdymas, prarastų arba jau nesugydomų dantų profesionalus atkūrimas dantų implantais šiuolaikinių technologijų pagalba su viso gyvenimo implantų garantija, – tik dalis šios klinikos patyrusiųjų aukštos kvalifikacijos odontologų paslaugų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio