Spausdinti šį puslapį

Dažančios juostelės – visiems lipnių etikečių spausdintuvų tipams

Dažančios juostelės – visiems lipnių etikečių spausdintuvų tipams Dažančios juostelės – visiems lipnių etikečių spausdintuvų tipams

PRINTMARK GROUP, UAB

www.printmark.lt

„Printmark Group“ – dažančiųjų juostelių (TTR) ir etikečių klijavimo įrenginių gamintojas, siūlo  tinkamiausią dažančiųjų juostelių kokybę visiems lipnių etikečių spausdintuvų tipams, priklausomai nuo medžiagos, ant kurios spausdinate. Įmonės asortimente yra dažančios juostelės, kurios spausdina ant matinio arba blizgaus popieriaus, plėvelės, kartono ar tekstilės. „Printmark Group“ gamina įvairių pločių ir ilgių dažančiąsias juosteles: standartinėmis ar specifinėmis tūtelėmis, gali pateikti dideliais ar mažais kiekiais.

„Printmark Group“ kiekvieno kliento poreikiams siūlo individualų paslaugų paketą „Flex Mark“. Įmonė gali sukurti individualų dažančiosios juostelės pakuotės dizainą ir jos žymėjimą, gali pagaminti nestandartinio ilgio ir pločio juosteles bei supakuoti jas pagal individualų pageidavimą. „Flex Ship“ paslaugų programa padės sutaupyti laiką ir pinigus.

„Printmark Group“ siūlo kelių tipų termotransferines dažančias juosteles.

Dažančios juostelės

„WAX“ dažančios juostelės

„WAX“ juostelės yra pigiausios iš visų termotransferinių dažančiųjų juostelių. Vaškinių dažančiųjų juostelių didžiausią dažų dalį sudaro vaškas. Kadangi vaškas pasižymi žemesne lydymosi temperatūra, palyginus su juostelėmis, kurių sudėtyje yra dervų, spausdinti galima su mažesne temperatūra ir sunaudojant mažiau energijos.

Kadangi vaškas yra minkštesnis, atspausdintas vaizdas yra ne toks atsparus ištepimams, įbrėžimams, cheminiams ir aplinkos veiksniams. Vaškinės juostelės dažniausiai naudojamos spausdinimui ant matinio arba pusiau blizgaus popieriaus, kai svarbiau yra ekonominis sprendimo aspektas, o ne spaudinio ilgaamžiškumas.

„WAX RESIN“ dažančios juostelės

„WAX RESIN“ juostelės yra gaminamos vaško / dervos pagrindu. Jos savo sudėtyje turi vaško ir dervos medžiagų. Didesnę dalį dažų sudėties sudaro derva. Derva turi aukštesnę lydymosi temperatūrą ir tai didina juostelės spausdinimo temperatūrą.

Toks atspaudas, palyginus su vašku, turi didesnį atsparumą cheminiam poveikiui, įbrėžimams, trinčiai. Vaško / dervos pagrindo juostelės naudojamos spausdinti ant blizgančio arba matinio paviršiaus, sintetinių medžiagų.

Dažančios juostelės

„RESIN“ dažančios juostelės

„RESIN“ dažančiosiose juostelėse dervos pagrindu yra didžiausias procentas dervos. Spausdinant šia juostele reikalingas aukštas energijos ir temperatūros lygis, nes derva turi aukštą lydymosi temperatūrą. Mažas spausdinimo greitis gali būti įtakojamas didelio energijos vartojimo lygio, kuris būtinas spausdinant.

Atspaudas yra labai atsparus temperatūros, cheminiam, aplinkos poveikiui, įbrėžimams ir trynimui. Juostelė dervos pagrindu geriausiai tinka spausdinti ant tekstilės, drabužių etikečių (pvz. satino-tafetos), blizgių paviršių tokių, kaip poliesterių, poliolefino, suyrančio vinilo, etikečių, kurios bus veikiamos atšiaurios aplinkos, pvz. cheminių indų etiketės, ant medicininių ir farmacinių priemonių etikečių.

Specialios paskirties dažančiosios juostelės

Didelė spausdinamųjų medžiagų bei naudojamos įrangos įvairovė, aukšti reikalavimai atspaudo kokybei lėmė specialios paskirties dažančiųjų juostelių naudojimą.

  • juostelės integruotam ženklinimui (for in-line printers)
  • juostelės spaudai ant tekstilinių etikečių (for garment labels)
  • juostelės produkcijos apsaugai (for product security protection)

Ypač populiarus yra integruoto į pakuočių gamybos linijas kontaktinio ženklinimo metodas, (in-line coding angl.) naudojamas galiojimo datoms, gamybos kodams, produkto sudėties aprašymams bei partijos numeriams spausdinti ant įvairių pakuočių. „In line“ spausdintuvai yra integruoti įvairiose pakuočių gamybos ir apdirbimo mašinose: vertikaliose ir horizontaliose maišelių formavimo linijose, etikečių klijavimo automatuose, pakuočių uždarymo ir dėžučių žymėjimo įrenginiuose.

Dažančiosios juostelės (Thermal transfer ribbons – angl.) sukurtos specialiai in-line coding spausdintuvams tokiems kaip: „Markem Smartdate“, „ICE/VIDEOJET/DATAFLEX“, „Opendate“, „Easyprint“, „Autobag“, „ITW Betaprint“, „Allen Coding“ ir daugeliui kitų. Šios dažančios juostelės pritaikytos dideliems spausdinimo greičiams ir leidžia gauti puikią spausdinimo kokybę net ir esant reiklioms aplinkos sąlygoms: drėgmei bei žemai temperatūrai.

Visame dažančiųjų juostelių spektre, šalia juodos spalvos juostelių, „Printmark Group“ siūlo daug kitų spalvų: nuo paprastos raudonos ar mėlynos iki metalu spindinčios auksinės.

„Printmark Group“ siūlo spausdinimo ir klijavimo sistemas produkcijos bei pakuočių kodavimui, ženklinimui ir etiketavimui. Bendrovės suprojektuotos, pagamintos ir suinstaliuotos etikečių klijavimo mašinos integruotos į produkcijos gamybos linijas palengvina etiketavimo ir ženklinimo procesus, sumažina rankinį darbą, pagreitina baigiamąsias prekių pakavimo operacijas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio