Spausdinti šį puslapį

Pneumatikos komponentai SMC – geriausias pasirinkimas pramonėje

Pneumatikos komponentai SMC – geriausias pasirinkimas pramonėje Pneumatikos komponentai SMC – geriausias pasirinkimas pramonėje

SMC Automation, UAB

www.smclt.lt

www.smcworld.com

UAB „SMC Automation“ parduoda pneumatinius komponentus, konsultuoja klientus technologinių procesų automatizavimo klausimais, padeda surasti optimalius techninius sprendimus.

Įmonė prekiauja oro paruošimo komponentais ir įrengimais, jungtimis, pneumatinėmis ir elektrinėmis pavaromis, vožtuvais ir skirstytuvais, matavimo, valdymo komponentais, vakuumine įranga.

Šiais laikais gamybos automatizavimas yra labai svarbus procesas. Jis palengvina darbą, didina jo našumą ir kokybę. Valdymo ir kontrolės funkcijas automatizavimo metu iš žmonių perima prietaisai ir automatiniai įrenginiai.

Pneumatikos komponentai

Automatizacija palengvina ir pagreitina gamybą, padidina našumą, produktyvumą ir efektyvumą. Automatizuojant gamybos procesus, per trumpą laiką iš pradinių žaliavų galima pagaminti produktus, kurie konvejeriais keliauja pas vartotojus.

„SMC Automation“ gamybos automatizavimą siūlo atlikti pneumatinių komponentų pagalba. Pneumatika – tai suslėgto oro energiją naudojantys vykdymo įtaisai (cilindrai, pavaros) ir  jų valdymo priemonės (skirstytuvai, vožtuvai) bei jų praktinis taikymas pramonėje.

Pneumatikos komponentai

Pneumatinės sistemos nesudėtingos, nebrangios, tausojančios energiją ir užimančios mažai vietos. Pneumatinės sistemos naudojamos daugelyje gamybos ir pramonės sričių: mašinų, technologinių įrengimų, automobilių, elektronikos, maisto produktų, popieriaus, chemijos, naftos, medžio apdirbimo ir daugelyje kitų pramonės sričių.

„SMC Corporation“ yra pneumatikos lyderis pasaulyje, kuris užima apie 30 proc. pneumatinių komponentų rinkos. Korporacijos pardavimo tinklas pasiskirstęs per visus pasaulio kontinentus. UAB „SMC Automation“ yra oficialus „SMC Corporation“ filialas Lietuvoje.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio