Spausdinti šį puslapį

Šilumos siurbliai oras-oras (kondicionieriai) MSZ-LN-VGHZ – visiška namų temperatūros kontrolė

Šilumos siurbliai oras-oras (kondicionieriai) MSZ-LN-VGHZ – visiška namų temperatūros kontrolė Šilumos siurbliai oras-oras (kondicionieriai) MSZ-LN-VGHZ – visiška namų temperatūros kontrolė

EKO2ŠILUMA, UAB

www.eko2siluma.lt

UAB „EKO2ŠILUMA“ – vienintelis oficialusis „MITSUBISHI ELECTRIC“ atstovas Lietuvoje, pristato „MSZ-LN-VGHZ“ serijos oras-oras šilumos siurblius (kondicionierius). Dėl savo išskirtinio dizaino, įdiegtų naujų technologijų ir aukštų darbo parametrų jie neabejotini rinkos lyderiai.

Kitaip nei tradicinių šilumos siurblių, dėl įdiegtos „HYPER HEATING“ technologijos naujųjų „MSZ-LN-VGHZ“ serijos oras-oras šilumos siurblių (kondicionierių) nominalioji šiluminė galia išlaikoma pastovi net iki -15 C. Be to, gamintojas garantuoja efektyvų ir ekonomišką šilumos siurblio darbą, net ir pačiomis atšiauriausiomis žiemos dienomis (iki -35 C).

Šilumos siurbliai oras-oras MSZ-LN-VGHZ

Šilumos suvartojimo kontrolė

„MSZ-LN-VGHZ“ šilumos siurbliai pasižymi itin aukštu energijos vartojimo efektyvumu: A +++ energijos klasė (vidutinio klimato regiono sąlygomis) ir A + (šalto klimato regiono sąlygomis), o tai reiškia, kad jūs daug sutaupysite šildydami namus šiais šilumos siurbliais.

„MITSUBISHI ELECTRIC“ išmanioji programėlė „MELcloud“ leidžia stebėti jūsų šilumos siurblio energijos suvartojimą.

Integruotas WIFI per „Mitsubishi Electric MELCloud“ programėlę leidžia jums pilnai kontroliuoti šilumos siurblio darbą nesvarbu, kur bebūtumėte – ar gulėtumėte namuose ant sofos, ar keliautumėte toli nuo namų. Paprasčiau ir būti negali – pasirinkus tinklą ir suvedus slaptažodį, automatiškai prisijungsite prie „MELCloud“ bei galėsite pilnai valdyti savo įrenginį.

Net jei ilgą laiką nebūnate namuose, šilumos siurblys užtikrins pageidaujamos minimalios temperatūros palaikymą bet kokiu oru. Taip taupoma energija, o namams neleidžiama įšalti.

Didelė šildymo galia

Vienas iš pagrindinių privalumų – padidinta įrenginio galia, o tai reiškia, kad šilumos siurblys gali apšildyti didesnį plotą. Būtent į šilumos siurblio galią ir SCOP reikšmę reikėtų atkreipti dėmesį renkantis šilumos siurblį savo būsto šildymui, siekiant užtikrinti komfortišką temperatūrą ir energijos taupymą.

Šilumos siurbliai oras-oras MSZ-LN-VGHZ

Ventiliatoriaus rėžimas

Naudojimo patogumui galite lengvai užfiksuoti savo šilumos siurblio darbą tik vėsinimui arba tik šildymui.

Be to, šilumos siurblys ne tik šildo ar vėsina, tačiau gali tarnauti ir kaip ventiliatorius. Tai reiškia, kad jei name naudojate kitą šilumos šaltinį (pvz., židinį), jo skleidžiamą šilumą šilumos siurblys leidžia greičiau, plačiau ir efektyviau paskirstyti erdvėje.

Valdymo pultelis

Nuotolinio valdymo pultelio pagalba yra galimybė suprogramuoti šilumos siurblio darbą visai savaitei. Galėsite sumažinti patalpų temperatūrą tomis valandomis, kol jūsų nebūna namuose ar miegant, o kitu metu – mėgautis komfortiška šiluma. Galimi keturi skirtingai nustatymai kiekvieną dieną.

Belaidžiu valdymo pulteliu galite pilnai kontroliuoti savo šilumos siurblį. Pultelio spalva yra tokia pati kaip ir jūsų įrenginio.

Šilumos siurbliai oras-oras MSZ-LN-VGHZ

Neteršia aplinkos

Šilumos siurblyje naudojamas šaltnešis R32 yra draugiškas aplinkai ir taupo energiją. Tokiu būdu įrenginys prisideda prie aplinkos tausojimo.

Dėl įdiegto dvigubo apsauginio barjero „MSZ-LN-VGHZ“ vidinio įrenginio šilumokaitis ir ventiliatorius yra geriau apsaugoti nuo dulkių ir kitų nešvarumų. Tai leidžia pagerinti energijos vartojimo efektyvumą ir prailginti įrangos tarnavimo laiką.

Šis šilumos siurblys ne tik puikiai šildo, bet ir valo jūsų namų orą. Itin veiksminga „Plasma Quad“ keturių filtrų sistema pašalina dulkes, pelėsio sporas, žiedadulkes ir kitas nepageidaujamas mikroskopines daleles.

Temperatūrinis jutiklis

Šilumos siurblys turi „I-see“ temperatūrinį jutiklį, kuris labai tolygiai paskirsto šilumą visoje erdvėje. Jis yra toks išmanus, kad jaučia, kurioje kambario vietoje esate ir pagal tai pritaiko įrenginio darbą. Jūs galite nustatyti, kad šilumos siurblys orą pūstų link jūsų arba atvirkščiai. Kai kambaryje nieko nėra, priklausomai nuo darbo režimo, srauto temperatūra gali būti automatiškai sumažinama arba padidinama dviem laipsniais. Tarsi nereikšmingas pokytis, tačiau ilguoju laikotarpiu tai leidžia nemažai sutaupyti.

Temperatūrinis jutiklis skanuoja erdvę ir prisimena visus jūsų judesius ir temperatūrą kambaryje. Įvertinus, kuriose kambario vietose praleidžiate daugiausia laiko, šilumos siurblio darbas nustatomas taip, kad šiluma būtų skleidžiama ten, kur jos labiausiai reikia.

Dėka dvigubų atvartų oro srautas nukreipiamas plačiai ir tiksliai ten, kur reikia. Kadangi mentelės dar padalintos pusiau, išpučiamo oro srautą tuo pačiu metu galima nukreipti į skirtingus namo aukštus.

Šilumos siurbliai oras-oras MSZ-LN-VGHZ

Tylusis veikimas

„MSZ-LN-VGHZ“ yra vienas tyliausių šilumos siurblių rinkoje, o unikaliu jį padaro naktinio režimo funkcija, kuri sumažina lauko įrenginio triukšmo lygį net 3 dB, kad jūs iš viso nieko negirdėtumėte ir gerai išsimiegotumėte.

Spalvų pasirinkimas

Vidiniai šilumos siurblio įrenginiai yra keturių spalvų: įprastinės baltos, perlų baltumo, onikso juodos ir ekskliuzyvinės rubino raudonos. Belaidžiai valdymo pulteliai tokios pačios spalvos kaip ir šilumos siurblių vidiniai įrenginiai.

UAB „EKO2ŠILUMA“ tiekia kokybišką, ekonomišką ir ekologijos principais veikiančią „MITSUBISHI ELECTRIC“ šildymo, oro kondicionavimo ir vėdinimo įrangą komfortiškam gyvenimui, pritaikant įrangą kliento norams ir poreikiams.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio