Spausdinti šį puslapį

Pakuotės iš aukštos kokybės polietileno putų Stratocell®

Pakuotės iš aukštos kokybės polietileno putų Stratocell® Pakuotės iš aukštos kokybės polietileno putų Stratocell®

LIPAKA, UAB

www.lipaka.lt

„Lipaka“ pirmoji Lietuvoje įsisavino, plačiai naudojamą visame Pasaulyje, gaminių iš putų polietileno „Stratocell®“ gamybą. „Stratocell®“ yra uždarų ląstelių polietileno putų medžiaga, sėkmingai pakeitusi anksčiau naudotus gaminius iš putų polistirolo bei indėklus iš gofruoto kartono. Šiai dienai „Stratocell®“ yra plačiai naudojama medžiaga įvairiausių gaminių pakuočių gamybai. Dažniausiai iš jo gaminami indėklai, kurie fiksuoja ir saugo pakuotės dėžėje gaminius nuo pažeidimo, tad pakuotė yra ypač tinkama elektronikos, lazerių, stiklo ir kitokios produkcijos pakavimui.

Pakuotės iš aukštos kokybės polietileno putų Stratocell®

Pakuotės iš aukštos kokybės polietileno putų Stratocell®

„Stratocell®“ turi labai platų spektrą produktų su pačiomis įvairiausiomis fizinėmis savybėmis (tankis, izoliacinės savybės ir pan.), todėl ir panaudojimo sritys gali būti nuo gaminių iš trapaus stiklo iki mašinų plieninių detalių pakavimo. Taip pat plačiai taikomas ir statyboje kaip grindų paklotas po parketu ir laminatu, deformacinių siūlių įrengimui, betono apdengimui žiemą, šlaitinių stogų tarpinių gamybai ir t.t.

Pakuotės iš aukštos kokybės polietileno putų Stratocell®

„Stratocell® L“

Aukštos kokybės „Stratocell® L“ putos - tai puiki, ekonomiška alternatyva daugeliui įprastų medžiagų, kaip pavyzdžiui poliuretano putoms, putų polistirolui ir gofruoto kartono gaminiams. Daugkartinis perdirbto produkto panaudojimas leidžia sumažinti panaudojamos žaliavos kiekį. Naudojant „Sealed Air“ specialistų racionalius projektavimo metodus, gali būti pritaikomi mažesnio medžiagos kiekio reikalaujantys pakavimo sprendimai. Žaliavų taupymo metodai neturi jokių kompromisų kokybės parametrų užtikrinimui ir pakuotės atitiktis gali būti testuojama pagal Europos pakuotės projektavimo centrų reikalavimus.

„Stratocell® E“, „Stratocell® S“

„Stratocell®“ putų produktų asortimentas suteikia galimybę rasti sprendimą kiekvienam atvejui:

„Stratocell® E“ yra aukštos kokybės, ekonomiška medžiaga, kuri leidžia apsaugoti tiek lengvus, tiek vidutinio svorio daiktus.

„Stratocell® S“ tinka tada, kai reikalinga padidinta produktų apsauga bei reikalingas platus įvairių dydžių, spalvų ir specialių savybių pasirinkimas.

„Stratocell® Plus“

Į vieną „Stratocell®“ pusę įvedus elastingų putų sluoksnį, atsiranda galimybė jungti medžiagas. Šis, elastingas „Stratocell® Plus“ sluoksnis atveria daug naujų galimybių. Privalumų sąraše yra ir efektyvesnė medžiagos gamyba ir patogesnis sandėliavimas, leidžiantis labiau suspausti medžiagą ir tuo sumažinti sandėliavimo bei transportavimo kaštus.

Pakuotės iš aukštos kokybės polietileno putų Stratocell®

„Lipaka“ kvalifikuota pakuočių projektavimo komanda dirbs ir kartu su jums suras kokybiškiausią ir ekonomiškai efektyviausią pakuotės sprendimą. Įmonė gali pasiūlyti platų įvairaus tankio ir storio „Stratocell®“ produktų asortimentą. Išskirtiniai atvejais galimas specialios formulės parinkimas. Bendrovės specialistai gali suprojektuoti ir tiekti tiek nedideles vienkartines bei vidutinio dydžio, tiek dideles, nuolatines gaminių partijas.

Pakuotės iš aukštos kokybės polietileno putų Stratocell®

 

Pakuotės iš aukštos kokybės polietileno putų Stratocell®

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio