Spausdinti šį puslapį

Židinys su maža degimo kamera – STUV MicroMega

Židinys su maža degimo kamera – STUV MicroMega Židinys su maža degimo kamera – STUV MicroMega

KROSNYS IR KROSNELĖS, UAB

www.krosneles.lt

www.ugnisgyvenimui.lt

„Krosnys ir krosnelės“ pristato belgų gamintojo „STUV“ židinį „MicroMega“ su maža degimo kamera. Šie židiniai pasižymi efektyviu ir ekonomišku degimu. Be to, „MicroMega“ židinys yra pritaikytas nedideliems namams, kuriuose yra sudėtinga įrengti didesnio dydžio židinius.


Židiniai Stuv Micro Mega

„STUV“ nedidelės kvadratūros namams pasiūlė mažo degimo kamerą su išorine apdaila, kuri skirta tam, kad dalis degimo kameros pasislėptų apdailoje, dalis – sienoje. Šis sprendimas taip pat parankus, kai nesinori skirti daug lėšų ir laiko apdailos darbams, kurių reikėtų, jei šio židinio komplektacijoje nebūtų apdailos. Be to, tai reiškia, kad dalis židinio įrengimų yra lengviau prieinami ir juos bus lengviau prižiūrėti.

Židiniai Stuv Micro Mega



„MicroMega“ židinys turi platų stiklą, todėl net ir esant mažai degimo kamerai, gerai matoma deganti ugnis. Degimo kameros dydis neturi įtakos ir išspinduliuojamos šilumos kiekiui ar efektyvumui. Šis malkomis kūrenamas židinys taupo malkas, dega efektyviai ir lieka draugiškas aplinkai net jeigu degimas nustatytam nepilnam pajėgumui.

Židiniai Stuv Micro Mega

„MicroMega“ židinys degimui naudoja orą paduodamą iš lauko. Taigi jis yra tinkamas montuoti mažai energijos naudojančiuose namuose. Beje, kaminas prie šio židinio gali būti jungiamas arba iš viršaus, arba iš galo.

„STUV“ siūlo ir kitus židinius, kurių kiekvienas pasižymi išskirtine kokybe ir stiliumi ir kiekvienas pritaikytas individualiems poreikiams. „STUV“ siūlo platų produktų pasirinkimą – nuo lengvesnių iki sunkesnių vizualine prasme, su didesnėmis ir mažesnėmis degimo kameromis, su skirtingais apdailos sprendimais medžiagų ir spalvų prasme. „STUV“ plieninius židinius ir krosneles gamina jau daugiau nei 30 metų. „STUV“ produkcija pasižymi novatoriškumu ir technologine pažanga.

Židinys su maža degimo kamera – STUV MicroMega

„Krosnys ir krosnelės“ – tai vieta, kurioje galite įsigyti naujausius „STUV MicroMega“ židinius. Ši įmonė yra oficialūs atstovai gerai žinomų kompanijų visame pasaulyje, gaminančių tik aukštos kokybės produkciją. „Krosnys ir krosnelės“ siūlo danų, norvegų, belgų, italų, vokiečių gamintojų židinius, krosneles, krosnis ir įvairius aksesuarus: malkines, įrankius, kaminų sistemas, pajungimo vamzdžius, plienines ar stiklines grindų plokštes, kitus priedus židinių, krosnelių ir krosnių naudojimui bei priežiūrai. „Krosnys ir krosnelės“ užtikrina ne tik platų pasirinkimą, bet ir kokybišką aptarnavimą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio