Spausdinti šį puslapį

Apdailos plokštės Fibo-Trespo – geriausias sprendimas drėgnoms patalpoms

Apdailos plokštės Fibo-Trespo – geriausias sprendimas drėgnoms patalpoms Apdailos plokštės Fibo-Trespo – geriausias sprendimas drėgnoms patalpoms

DECOPOLIS, UAB

„Decopolis“ – įmonė, atstovaujanti išskirtinio dizaino, drėgmei atsparias ir itin lengvai montuojamas „Fibo-Trespo“ sienų ir lubų apdailos plokštes, skirtas bendro naudojimo ir drėgnoms patalpoms.

„Fibo-Trespo“ apdailos plokštės nepraleidžia vandens ir tinka visoms drėgnų patalpų sienoms. Šios plokštės pagamintos iš jūrinės faneros padengtos HPL. Siūlių imitacijose nesikaupia joks grybelis, o visas paviršius valosi ypač lengvai. Plokštės visiškai atsparios drėgmės poveikiui ir temperatūros svyravimams.

Fibo-Trespo apdailos plokštės

Su „Fibo-Trespo“ plokštėmis nebevargsite ir nebeleisite pinigų sudėtingiems darbams. Dėl „Aqualock“ sistemos plokštes tarpusavyje sujungsite labai lengvai, greitai ir saugiai, o montavimas pareikalaus kur kas mažiau laiko nei įprastinių plytelių klijavimas. Šios sistemos dėka plokštės gali būti montuojamos net dušo zonoje kur yra tiesioginė vandens srovė. Plokštes galima montuoti prie įvairių paviršių: tiek prie sienų, tiek prie karkaso.

Fibo-Trespo apdailos plokštės

Plokštes galima rinktis iš įvairaus paviršiaus dizaino – medžio, keramikos plytelių, marmuro, granito imitacijų.

Fibo-Trespo apdailos plokštės

Su „Fibo-Trespo“ apdailos plokštėmis vonios, virtuvės ar kitų drėgnų kambarių sienas atnaujinsite ypač saugiai, greitai, lengvai ir patikimai. Greitai montuojamos ir paprastai prižiūrimos plokštės efektyviai tarnaus jūsų namuose. Kokybiškai ir techniškai teisingai sumontuotoms „Fibo-Trespo“ sienų plokštėms yra suteikiama net 15-os metų garantija.

Fibo-Trespo apdailos plokštės

„Decopolis“, prekiaujantis „Fibo-Trespo“ apdailos plokštėmis, siūlo platų medžiagų pasirinkimą ir profesionalų aptarnavimą. Įmonė sėkmingai bendradarbiauja su architektais, dizaineriais ir statybų vystytojais.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio