Spausdinti šį puslapį

Mini rekuperatorius: ištisus metus kvepuokite švariu oru, neatidarinėdami langų!

Mini rekuperatorius: ištisus metus kvepuokite švariu oru, neatidarinėdami langų! Mini rekuperatorius: ištisus metus kvepuokite švariu oru, neatidarinėdami langų!

EKO2ŠILUMA, UAB

www.eko2siluma.lt

Mini rekuperatorius, kurį pristato UAB „EKO2ŠILUMA“ – šiuolaikinė, aukščiausios kokybės ir itin kompaktiška sieninė įranga, kurios pagalba nebereikia atidarinėti langų norint išvėdinti patalpas.

Pradėjus daugiau dėmesio skirti namų šiltinimui, padaugėjo patalpų, kuriose nepakankama ventiliacija. Tai ypač aktuali problema naujos statybos ar renovuotuose namuose. Nepakankamai vėdinamose patalpose ne tik juntamas slogus oras, tačiau kartu tai ir puiki aplinka daugintis įvairioms bakterijoms ir pelėsiui. Esant šviežio oro trūkumui, žmonės jaučiasi pavargę, mieguisti, dažniau serga. Vėdinimo problemą efektyviausiai išsprendžia rekuperacinės vėdinimo sistemos.

Mini repuperatorius

Šviežias oras. Vėdinant šalinamas užterštas oras ir tiekiamas šviežias oras, kuris būtinas žmogaus organizmui. Taip užtikrinamos higieniškos ir komfortiškos darbo bei gyvenimo sąlygos.

Energijos taupymas. Vėdinant iš patalpų šalinama šiluma (žiemą) ar vėsa (vasarą). Tačiau kitaip, nei vėdinant atidarius langus ar duris, naudojant rekuperatorius, sutaupoma didžioji dalis energijos. Tokiu būdu ne tik užtikrinamas šviežio oro tiekimas, bet ir nedidinamos šildymo ar vėsinimo sąnaudos, be to, nereikia diegti galingesnės šildymo/vėsinimo įrangos.

Drėgmės lygio reguliavimas. Šiuolaikiniai pastatai yra ypač sandarūs, todėl didėja pelėsio ir įvairių bakterijų dauginimosi tikimybė. Tinkama ventiliacija sureguliuoja drėgmės lygį ir užkerta kelią pelėsio, erkučių, bakterijų ir pan. plitimui.

Dulkių ir kvapų šalinimas. Ventiliacija sumažina nemalonius kvapus ir dulkių kiekį kambariuose bei darbo patalpose, taip sukuriama higieniška aplinka.

Mini repuperatorius

Optimaliam patalpų vėdinimui, UAB „EKO2ŠILUMA“ pristato du „Mitsubishi Electric“ mini rekuperatorių modelius:

Mini rekuperatorius (VL - 50S2 - E) – pasižymi itin mažu triukšmo lygiu (vos 15 dB) ir yra vienas iš tyliausių rinkoje (tinkamas miegamiesiems). VL - 50 modelį paprasta montuoti: išorinėje sienoje išgręžkite vieną angą, kuri skirta perskirtam vamzdeliui. Galimi du ventiliatoriaus greičiai. Mini rekuperatoriaus VL - 50 temperatūros mainų efektyvumas siekia net iki 85 proc., o elektros sąnaudos vos 4,5 vatų (pigiau nei įkrauti mobilųjį telefoną!). Be to, galimos dvi montavimo padėtys - horizontali arba vertikali. Mini rekuperatoriaus VL - 50 puikiai tinka patalpoms neturinčioms pakankamai vietos ant išorinių sienų (pvz. vidiniams butams).

Mini rekuperatorius (VL - 100U5 - E) yra didesnis ir galingesnis, skirtas didesnių patalpų vėdinimui. Tai dviejų vamzdelių sistema su itin paprastu montavimu. Mini rekuperatorius VL - 100 į patalpas sugrąžina iki 80 proc. šilumos arba vėsos energijos, o elektros sąnaudos vos nuo 15 vatų. Šis modelis montuojamas tik horizontaliai ant išorinės sienos. Galimi du ventiliatoriaus greičiai. Mini rekuperatorius VL - 100 dažniausiai diegiamas individualiuose namuose, vasarnamiuose, biuruose, nedidelėse konferencijų salėse ar kitose patalpose, kuriose trūksta ventiliacijos.

Mini rekuperatoriai

 

„Mitsubishi Electric“ sieniniai mini rekuperatoriai pritaikyti paprastam montavimui – atlikite tai patys!

Priklausomai nuo modelio (VL - 50S2 - E arba VL - 100US - E), tereikia sienoje išgręžti vieną arba dvi nedideles skyles. Įrenginiai turi laidą su kištuku, todėl maitinimą įjungsite taip pat lengvai – tiesiog įkišite kištuką į artimiausią rozetę. Komplektacijoje yra visi reikalingi aksesuarai.

Mini rekuperatorius labai paprasta naudoti. Patraukus virvelę žemyn pasirinksite pageidaujamą rėžimą:

1 patraukimas – maksimalus greitis;

2 patraukimas – žemas greitis;

3 patraukimas – įrenginio išjungimas.

Mini repuperatorius

Gaivus oras neatidarius langų su mini rekuperatoriumi!

Techninės specifikacijos

Mini rekuperatorius

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio