Spausdinti šį puslapį

Hibridinis šilumos siurblys Daikin – SAULĖS BROLIŲ asortimente

Hibridinis šilumos siurblys Daikin – SAULĖS BROLIŲ asortimente Hibridinis šilumos siurblys Daikin – SAULĖS BROLIŲ asortimente

ARTRASAS, UAB

Žmonėms, savo namuose naudojantiems dujas, „Saulės broliai“ siūlo ekologišką sprendimą – hibridinį šilumos siurblį „Daikin“ oras-vanduo-dujos šildymas/šaldymas 10.02/6.86 kW. Šis įrenginys puikiai tinka tiek naujoms, tiek renovuojamoms sistemoms. Tai – ekonomiškas šildymo būdas, ypač jei galvojate keisti dujinį katilą.

Šilumos siurblys „Altherma Hybrid“ su kombinuotu dujiniu kondensaciniu boileriu – tai patentuota bendra vokiečių bei japonų technologija. Jos dėka siurblys pagamina penkis kartus daugiau šilumos nei suvartoja energijos.

Hibridinis šilumos siurblys turi šildymo ir karšto vandens ruošimo funkciją bei pasižymi aukštu našumo koeficientu – 4.5.  Šie katilai gali veikti trimis režimais: tik šilumos siurblys, tik dujinis katilas ir abu variantai kartu. Persijungimas tarp dujų ir šilumos siurblio vyksta automatiškai, „Daikin“ katilas apskaičiuoja kuria sistema šildytis yra efektyviau. „Daikin“ dujinio katilo ilgaamžiškumas ir tarnavimo laikas siekia 15 metų. Dujinio katilo efektyvumas yra 96%, kondensacinis katilas su specialia dujų šalinimo ir išmetimo sistema. Degimo kameroje vyksta momentinis vandens pašildymas, o išmetamų dujų temperatūra siekia 80 laipsnių. Dujinis katilas gali veikti tiek su gamtinėmis, tiek su suskystintomis dujomis (dujų balionais).

• Iki 10 KW nominali šildymo galia su šilumos siurbliu + 27 kW nominali šildymo galia per kondensacinį dujinį katilą;

• Automatinis persijungimas į dujas;

• Ypač tylus ir stilingas dizainas;

• Patogus valdymas ir programavimas.

Hibridinis šilumos siurblys Daikin – SAULĖS BROLIŲ asortimente„Saulės broliai“ – tai specialus vardas Lietuvoje, kurį valdo UAB „Artrasas“. Įmonė jau net 9 metus siekia pakeisti energijos šaltinius, kurie yra žalingi aplinkos apsaugai, bei aptarnauti klientus pastovios ir ekonomiškos energijos tiekimu. „Saulės broliai“ savo veikloje skiria ypatingą dėmesį profesionalių, turinčių patirtį Europos rinkoje partnerių pasirinkimui, kurie gali toliau stiprinti įmonės reputaciją dėl kokybiškų produktų, techninio įvertinimo ir stipraus klientų aptarnavimo.

„Saulės brolių“ plėtra ir technologijų ekspertai nuolat juda pirmyn tobulinant veiksmingą individualių komponentų kombinaciją, siekdami sukurti aukšto pajėgumo ir efektyvumo saulės energijos sistemas nacionalinėje ir tarptautinėje rinkoje.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio